-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
revonz
csendes tag
Kihúztam a KOAX kábelt, amúgy sem használjuk, a táp csatlakozót is megfordítottam, továbbra is bizserget az alsó káva. Ilyen [link] elosztóba van dugva a TV.
-
revonz
csendes tag
Srácok, beszarás, nem tudom ez normális-e, de a az 55C728-am alsó, szürke kávájánál RÁZ A TV.
EZ NORMÁLIS?Pár órát ment a TV, este kikapcsoltam, és mikor leraktam a távirányítót, véletlen hozzáértem a készülék aljához.
Először azt hittem forró, aztán megint odanyúltam, és nem forró volt, hanem rázott. Nem egy nagyot, hanem érzésre “sok kicsit”. Még 1-2 alkalommal oda-oda nyúltam, mert nem hittem el. -
revonz
csendes tag
Sziasztok,
TCL 55C728 laptopról HDMI-n keresztül filmezünk, de 60Hz, ami nagyon zavaró. Tippek, hol/hogyan tudom átállítani normális 24Hz-re?
-
revonz
csendes tag
Tegnap lett meg életem első TV-je, egy 55C728.
Milyen appokat érdemes letölteni? Valakinek sikerült telefon remote-ot használni hozzá? sem android sem IOS telefonról nem sikerült google TV appot használva. Amiket találtam egyéb appok, durván fizetősek.
Tökéleteskép-Vhiktor videója alapján állítottam be mindent (Innen is köszi a sok tippért, és az egész videóért!) SDR-HDR-DV képmódokban.
Teszt jelleggel a Netlifx- Rémségek Tára egyik sötét tónusú részét néztem, teljesen sötét szobában, viszont a feketék nekem szürkések, felhősek voltak.Használtan vettem a TV-t, remélem nem hibás, és azért sózták rám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Marvel Snap
- További aktív témák...
- LG (86UT81006) 218CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest