Új hozzászólás Aktív témák
-
king3000
csendes tag
Sziasztok,
Egy elég furcsa jelenséget vettem észre a 65C835-n. Amikor be van dugva a tv-be egy pendrive, néha random, rövid fagyások lépnek fel pl. a Smarttube alkalmazás (Youtube alternatíva) használata közben, de akár a Google TV főoldalon is. Eddig asszem háromszor jött elő ilyen, mind a három alkalommal megoldotta a pendrive kihúzása.
Találkozott valaki korábban ilyennel? Az egyetlen tippem, hogy magával a pendriveval valami gond, viszont amikor arról játszok le filmeket, akkor tökéletesen működik. -
king3000
csendes tag
A korábbi 412.000Ft-nál kicsit drágábban, de megint van TCL 65C845 az Emagnál 420.000Ft-ért.
-
king3000
csendes tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy az Ambient módon ("képernyővédőn?") valahogy lehet-e állítani, hogy ne 10-15p után kapcsoljon be, hanem később? A teljes kiiktatásra találtam csak módszert.
(C835)
-
king3000
csendes tag
válasz
Mike36 #18422 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy magánszemélyként vásárolsz-e, de ha igen, akkor 250k vásárlási ár felett 3 évet kellene rá adniuk (jogszabályi kötelezettség). Továbbá annyiban meggondolnám a helyedben az Emagos vásárlást, hogy a C845-t csak egy román cég forgalmazza honlapon (ATU IT SRL), így némileg bonyolódhat a garanciáztatási igény hiba esetén. -
king3000
csendes tag
Alternatív megoldás, hogy az alkalmazásoknál a "Rendszeralkalmazások megjelenítése" alatt kikeresed a Google Play Áruházat, így megnyitható mókolás nélkül
-
king3000
csendes tag
Üdv, aki az Alzás akcióban vett a 65C835-t, milyen távirányító(ka)t adnak hozzá pontosan? Neten több félét is láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged