Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tata93

tag

válasz nicu71 #20227 üzenetére

Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy át fogom rendezni a szobát, hogy rövidebb kábel is elérjen a TV-hez, mert ez így elég idegesítő. Tükrözés még szóba jöhet, lehet, hogy megpróbálom azt is, végül is nem veszíthetek rajta. Plusz lehet kipróbálom a Plexet is, filmezésre, amire legfőképp használom, tökéletes megoldás.

• tata93

tag

Sziasztok!
    Kicsit tanácstalan vagyok, próbáltam utánanézni dolgoknak a neten, hátha találok erre az idegesítő dologra megoldást, de egyszerűen semmi.
    Szóval van egy TCL 55C735-ös TV-m. Sajnos elég messze van tőle jelenleg a PC-m, ezért vennem kellett hozzá egy 10 m-es HDMI kábelt. 1.4-es HDMI verzió, de ahogy néztem, tudja kezelni a TV azt is. Nem kell nekem gyönyörű képvilág, nem keresem én ezt annyira. Viszont egyszerűen nem tudok megbirkózni azzal, hogy ne 640x480-ban vigye át a képet a PC-ről a monitorra. Direkt próbáltam az összes HDMI csatlakozót a TV-n, beállításokat módosítottam a TV-n, volt, hogy átváltott 1600x1200-ra emiatt, de aztán egyszer csak a semmiből, 1-2 óra használat után megint átlőtte magát 640x480-ra (144 Hz-es csatlakozón). Tegnap egy csomó szenvedés után, végül az HDMI 4-es portból 1920x1080-as felbontást sikerült kicsikarni belőle és teljesen jól működött. Ma pedig ugyanaz, 640x480.
    Van esetleg valakinek bármilyen ötlete, hogy mi az anyámat csinálhatnék még vele, mert elég elkeserító, hogy egy régi mezei TV-n simán tudtam osztani a képet PC-ről, ezzel pedig egyszerűen szenvedés.

Köszönöm előre is! :R

UI:RX6600 RADEON Pulse vasam van

Új hozzászólás Aktív témák