- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Acer notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tata93
tag
válasz
nicu71 #20227 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy át fogom rendezni a szobát, hogy rövidebb kábel is elérjen a TV-hez, mert ez így elég idegesítő. Tükrözés még szóba jöhet, lehet, hogy megpróbálom azt is, végül is nem veszíthetek rajta. Plusz lehet kipróbálom a Plexet is, filmezésre, amire legfőképp használom, tökéletes megoldás.
-
tata93
tag
Sziasztok!
Kicsit tanácstalan vagyok, próbáltam utánanézni dolgoknak a neten, hátha találok erre az idegesítő dologra megoldást, de egyszerűen semmi.
Szóval van egy TCL 55C735-ös TV-m. Sajnos elég messze van tőle jelenleg a PC-m, ezért vennem kellett hozzá egy 10 m-es HDMI kábelt. 1.4-es HDMI verzió, de ahogy néztem, tudja kezelni a TV azt is. Nem kell nekem gyönyörű képvilág, nem keresem én ezt annyira. Viszont egyszerűen nem tudok megbirkózni azzal, hogy ne 640x480-ban vigye át a képet a PC-ről a monitorra. Direkt próbáltam az összes HDMI csatlakozót a TV-n, beállításokat módosítottam a TV-n, volt, hogy átváltott 1600x1200-ra emiatt, de aztán egyszer csak a semmiből, 1-2 óra használat után megint átlőtte magát 640x480-ra (144 Hz-es csatlakozón). Tegnap egy csomó szenvedés után, végül az HDMI 4-es portból 1920x1080-as felbontást sikerült kicsikarni belőle és teljesen jól működött. Ma pedig ugyanaz, 640x480.
Van esetleg valakinek bármilyen ötlete, hogy mi az anyámat csinálhatnék még vele, mert elég elkeserító, hogy egy régi mezei TV-n simán tudtam osztani a képet PC-ről, ezzel pedig egyszerűen szenvedés.Köszönöm előre is!
UI:RX6600 RADEON Pulse vasam van
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest