Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XabaS
csendes tag
Sziasztok!
Melyik tud többet, illetve jobb?
55x815 vagy 55EC780
Illetve a 65EC780 és a kisebb testvér között csak méretbeli külömbség van?Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
XabaS
csendes tag
válasz alexander12 #1559 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A 65" a jobb mert egy 50-es Samsungot vált ami 4 méterről nem az igazi.
El is dölt, mert volt egy kihagyhatatlan ajánlat a MediaMarkt+-tól. 229990 Forint a 65CF780. Utolsó darab. Gondolom ezért vitték le az árát (szerintük 150 ezerrel lejjebb) Az EMAG-os árhoz képest 60 ezer Forint előny!
Jövő héten hozzák.Szeretnék infót kérni azoktól akik rendelkeznek ezzel a típussal, hogy mire figyeljek, mit kell tennem, frissítsem -e, stb, hogy minden ok legyen.
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
XabaS
csendes tag
Sziasztok!
"Boldog" 65CF780 tulajdonos vagyok. Azt vettem észre (legalábbis most szóltak a gyerekek), hogy elkezd szaggatni a kép rajzfilmeknél. Az álló képrészek rendben vannak, de a mozgó részek ugrálnak. TV adás, vagy YouTube az mindegy.
A redszer frissítve 288-ra. Ez remélem beállítás probléma, mivel a gyári 179-es rendszerrel is ezt csinálta.
Milyen beállításokra van szükség a lehető legjobb képminőséghez?A válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
XabaS
csendes tag
Egy kis olvasni való.
https://www.origo.hu/techbazis/20200516-tcl-teve-2020-keszulekek.html -
XabaS
csendes tag
Az én gyerekeim vették észre az akadást.
A változás jó hír. Akkor én is felrakom hamarosan.Talán arra is jó lesz, hogy a legkisebb (három és fél éves) úgy el tekergetett valamit, hogy a csatornák csak a csatornaszám beütésével voltak elérhetőek. Alalpállapotba raktam vissza a rendszert és a csatorna keresésnél az "Istennek" sem talál többet mint 43. Bár egyszer 52 is volt, de soha többet. Ez pl azt jelentette, hogy a 12-es csatorna után a 30-as jött, és még voltak jukak.
Az asszony szája elég vékony, mert nem tudja nézni a kedvenc csatornáit. Volt resett all és shop is, de semmi változás. A fent lévő verzió a 288-as.[ Szerkesztve ]
-
XabaS
csendes tag
válasz wallace 234 #1709 üzenetére
Redati megadta a módját a telepítésnek.
Talán így jobban érthető:
1/ Kicsomagolod egy üres pendrive-ra az img kiterjesztésű fájlt.
2/ Kihúzod a TV-ét a konnektorból.
3/ Bedugod a pendrive-ot az alsó USB csatlakozóba.
4/ Csatlakozó vissza, és a tv hátulján lévő bekapcsoló/vezérlőgombot addig nyomod, amíg a led a tv elején villogni nem kezd.
5/ Ha végzett, kezd el a beállításokat, de hagyd ki a csatorna beállítást, bejekentkezést.
6/ Fogaskerék a távirányítón megnyom – kép – speciális videó – fényerő beállítások – kontraszt, Nem nyomsz rá erre a menüpontra, hanem benyomod a 6425 -öt. Itt először reset all, rányomsz, majd válaszd az okét amit szintén lenyomsz. Ezt követően reset shop az előbb említett módon.
7/ Végezd a szükséges beállításokat. (csatorna beállítás, bejelentkezés, testreszabás, stb. -
XabaS
csendes tag
Megcsináltam a frissítést. Nem tapasztaltam semmi változást. A gyenge grafikájú rajzfilmek továbbra is szaggatnak. Pl Magyar népmesék, Ho-ho-ho- horgász, stb.
De a fő gond továbbra sem ez, hanem a csatornák száma továbbra is csak 43 a földi sugárzás digitális platformján. Sok csatorna meg sem jelenik a csatorna listában.
Valkinek van ezzel kapcsolatban valami ötlete? -
XabaS
csendes tag
A 65 EC780 -nál a 348-as firmware hibás.
A csak hang üzemmód nem működik, marad a kép és utánna a távvezérló néhány gombja kivételével hatástalan a tévére, a kikapcsoló gpmb működik. -
XabaS
csendes tag
válasz vazsola #2366 üzenetére
Köszönöm!
Most legalább megvan az összes csatorna a MindigTV-n. Az asszony újra örül.
Ami nem oldódott meg még az, hogy a (szerintem) gyenge bitrátájú rajzfilmeknél ( M2- őn a zöme ilyen) gyakran ugrál a rajzfilm karakter mozgás közben, míg a háttér normális.
A készülék: 65 EC780 356-os verzióval
[ Szerkesztve ]
-
XabaS
csendes tag
Tudjátok mi a különbség a P és a C szériás 715 -ös között?
A telekomnál most lehet kapni 50P715 típust 130 ezerért [link] -
XabaS
csendes tag
válasz varadigabor #4474 üzenetére
Mintha ezzel a hibával küldte volna vissza da #4304. Lehet, hogy ugyanazt kaptad?
Ha így van, akkor nem semmi a cég.[ Szerkesztve ]
-
XabaS
csendes tag
Mi az elérhetősége a TCL szervíznek?
A +36 22 502 866 számot napok óta hívogatva nem veszi fel senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest