Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland00726
csendes tag
válasz
tomisanzero #13537 üzenetére
Sajna mint korábban írtam a TCL65C728 tv-m 3 hónap után meghibásodott, hosszában megjelent rajta egy függőleges csík, de szerencsére cserés vagy pénzvisszafizetéses, főleg, hogy már alig kapni ezt a modellt, ettől függetlenül meg voltam vele elégedve. A kérdésem az lenne, hogy ha van rá lehetőségem, szerintetek érdemebb lenne a c728 helyett ráfizetéssel egy c835 modellt választanom? 300k-ba vettem, viszont a c835 fél millió körül mozog, vajon tud annyival többet, hogy megérje a +200k felárat? A másik amire gondoltam, mert kissé berágtam a TCL-re egy Philips 65OLED706/12, ez is a félmilliós árkategória, esetleg lenne bárkinek bármilyen véleménye, tapasztalata? Egyébként sok helyen "savazzák" a tv-t a 8bit és az alacsony nites fényerő miatt, hogy nem a legjobb a HDR élmény. Igaz én mindig besötétítve használom a tv-t, de például ps5 alatt le kellett vennem 50%-ra, mert néha kisütötte a retinámat, úgyhogy nem is igazán értem
Vajon maradnom kellene a c728-nál?
-
Roland00726
csendes tag
Helló, esetleg valaki járt már így? A tv csak pár hónapos, megjelent egy függőleges csík.Sosem jártam még így korábban sem tv-vel, sem monitorral. Szoftver az alapértelemezett gyári, nem láttam értelmét frissíteni, de gondolom ez nem is segítene amúgy se. Ennyire hulladék lenne a TCL 300k-ért?
Gari? 65c728
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS (2025)Dobozos!
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- LG OLED55C21LA - Hibátlan
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest