Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
Szerintem nagyon gáz ez a 10 másodperces bootolás. Tudom, hogy az android miatt van és kis részesedésű tévére nem fognak alkalmazásokat fejleszteni ezért választották ezt a megoldást, így jött képbe az android, de ez számomra elfogathatatlan és nevetséges egyszerre. Részben ezért küldtem vissza egy androidos Sony-t (ami néha csonttá fagyott a menüben való mászkálás során). Nem tudom a csatorna váltás itt mennyi idő, de ott az is kín volt kivárni (3-4 mp az 1-2 helyett). Samsungot vagy LG-t bekapcsolod, egy másodperc és tévézhetsz. Tudom, hogy kompromisszumot kell kötni, hacsak nem tudod megfizetni a top kategóriát. Hát, ez ilyen!
-
amadeus11
senior tag
Hello!! Ebben a TV- ben van interpoláció? Köszönöm a választ! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Apple MacBook
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest