Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fila
senior tag
válasz
Kiskutya #3234 üzenetére
Úgy gondolom, hogy ez így nem oké.
Ha 5 év jótállási idővel hirdettek valamit, akkor annyit is kell adnom rá, annyit kell a jótállási jegyre írni.
Valóban ott van a jótállási jegyben, hogy 1 év után forduljak a gyártóhoz, címként meg egy lengyel cím van megadva. Hát köszi. Oda is küldjem ki ha gond van? Pont itt volt róla szó, hogy TCL-nek nincs normális szervize, de a Telekomban bíztam. Erre a Telekom a jótállási jegyre nem a hirdetett 5 évet írja rá, hanem 1 évet. -
fila
senior tag
Bosszús vagyok.
Holnap szállítja ki a Telekom a megrendelt tévét. 5 év jótállással hirdetik, erre kiállították a jótállási jegyet 12 hónapra (?????).
Írtam nekik javítsák. Ha nem teszik, bosszús leszek. Kibontás nélkül megy vissza nekik.
Ha valaki rendelt tőlük megnézném mit írtak a jótállási jegyre?
Köszi
-
fila
senior tag
Rendeltem egy 40ES560 típusú TV-t a hálószobába. Méretben ez volt a max ami elfért, és androidos, 5 év t-home jótállásos, ezért esett erre a választás. Sony, LG, Samsung nem játszik, nincs ebben a méretben elérhető modelljük.
A márka nem ismeretlen, évekkel ezelőtt két telefonom is volt Thl T5, és T7.
Android TV-m is van, Sony 65XF8596.Egy Orion 32-es HD ready felbontásút TV-t vált. Jövő héten érkezik meg, remélem nem okoz csalódást. Az előzőnél biztos jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest