Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
válasz
Vhiktor #28926 üzenetére
A házimozi topicban egy tag világosított fel erről, aztán utána néztem videókat, meg olvastam, ahol nem ezt írják, de aztán vitatkozni nem akarok, simán lehet, hogy így van.
A lényeg, hogy nekem két régebbi ARC-ot tudó Pioneer nem működik. Meg egy csomó embernek sem több hangprojektor, stb, tele a net vele. Az LG G3-ban kapcsolható az ARC/eARC lehet nem véletlenül... -
GZoli7
senior tag
válasz
Celtis #28924 üzenetére
Tele van a youtube is videókkal, ahol leírják, hogy nem kompatibil, hiába illene. Amúgy szerintem is, de mégsem az. Örülök, hogy nálad működik. A telegram és xda oldalon is sokaknak probléma.
peka46 Köszi, már két féle olcsóbbat rendeltem, de egyik sem volt jó. Most már csak olyat veszek, amit ki tudok próbálni.
-
GZoli7
senior tag
válasz
counterbill #28921 üzenetére
Nekem Sony, de nem ez a lényeg, hanem, hogy az régi volt, ami csak ARC-ot tudott és tökéletes volt. Majd lecserélem az erősítőt, ha találok valami jó vételt.
-
GZoli7
senior tag
válasz
counterbill #28918 üzenetére
Nekem 645 van, de ugyanez a gond. Állítólag az eARC nem kompatibilis az ARC-val, csak ennyire. Állítani nem lehet, mint LG-n.
El kell fogadni, vagy venni jobb erősítőt a support szerint.
A régi TV-m tudott PCM-en is több csatornát, nem az a baj.
Engem is érdekelne valami tuti megoldás... -
GZoli7
senior tag
Sziasztok.
75c645 tv-n hdmi hang továbbítással és hang átengedéssel van problémám. Olvastam itt több érdekességet, de talán ilyet nem, vagy átsiklottam felette.
Szóval hdmi arc-on van összekötve az erősítővel, de csak két csatornás hang jön át. Próbáltam 5 hdmi kábellel, mindenféle beállítással, feltettem a 619 firmware-t, de semmi változás.
Ja, PS5 is csak két csatornán szól, pedig át kéne engednie.
Vajon mi lehet a trükk, hogy kiadja a több csatornás hangot, ami előtte egy régi szintén androidos sony tv simán meg tudott ugrani, ugyanazzal a hangcuccal?
Köszi előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Trollok komolyan
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Canon EOS DSLR topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest