- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
Dehogy jobb a 23.976. 24p esetén erre gondoltam, mert csak néhány európai film van ténylegesen 24-ben.
Ugyan olyan fos a kettő. Értem.én, hogy az a valóság,agyonverném azt az agyhalottat, aki kitalálta a 23.976-ot (ilyet megalkotni...), de akkor sem jó ez így. Pont ezért volnának képjavítók, amikkel simítható a kép ízlésnek megfelően. Samun pont jó, mert a darabos fos és a szappanopera között van nekem az arany középút.
Netflix-nél meg cseszhetem a hdmi-t, mert külső lejátszó nagyon kevés van, ami kompatibilis a védelem miatt. Dedikált androidtv rendszer kell, hogy menjen 1080p, vagy afelett... Appletv, Mibox, Sheild, Firetv, stb az a pár, ami támogatja, itt van csak normális hardveres dekódolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Gombászkönyvek egyben
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest