- Azonnali processzoros kérdések órája
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- 3D nyomtatás
- Dell notebook topic
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pozsgai
csendes tag
válasz
silboy
üzenetére
Én a filmmaker módot használtam alapnak. Nekem a színhő meleg 5 helyett 2-3 körül jobban tetszik, de szerintem ezt is mindenki állítgathatja ahogy neki szimpatikus. Csúcsfényerő még ami számomra szabványon (új firmwarenél már alacsony néven fut) jobban bejön, mint kimaxolva, ahogy sok helyen ajánlják. Fekete szint 49-50 legyen, ahogy neked jobbnak tűnik. Gamma 2.4 szerintem is jobb, mint a 2.2. Az egyetlen ami fontos a local dimming kimaxolása, minden mással lehet picit játszani, a fényerő pl szerintem tök egyedi, mert attól is függ mi a jó, hogy milyen sötét a szoba. Egy videóban a mozgás menüben a tisztaságot ajánlották még egyénire rakni és 2-2-re, igazából beállítottam, baj nincs vele, szóval hagytam úgy
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor