Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
senior tag
válasz
KoVee84
üzenetére
Így már köszönöm!
El tud menni 500 ezerig az illető, és ezért én is a C8-at javaslom neki, de... fontolgatja az Oled-et is. Én személy szerint nem igazán kedvelem. Láttam brutálisan rossz Oled-et, és persze beégettet is. No meg a fényerő. Mint TCL tulaj (előtte drága Sony) azt vallom, hogy igazán nem látja az ember a tök feketét filmezés közben, vagy egy átlagos tv nézés közben. Tehát ez már nem mérvadó számomra. A másik az, hogy nekem sikerült nagyon jól beállítani a tv-met. Kényes vagyok a bőr színére, illetve a lehető legtermészetesebb színekre. A TCL is nagyon jól beállítható.Én hifi buzi bagyok, és ott is van két csoport (nem csak az orszég lakosságában). Az egyik nem zenét hallgat, hanem a részleteket, a teret keresi, amásik meg élvezi a zenét. Azért a hifiben sem árt az eredeti hangszerhang minél jobb megközelítése, úgy, mint a tv-k esetében a színhűség.
Na, majd választ az illető.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- TCL 85'' C735 QLED 4K 120Hz VRR DolbyAtmos/Vision, HDR10+,
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor