Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
kokokka #37827 üzenetére
Sajnos nálam ezen problémák miatt garanciában már alaplap csere is volt a TV-ben, ami természetesen nem oldotta meg. Egy topictársnál ugyan így viselkedik egy szintén 43C655 és mintha egy másik kolléga is tapasztalt volna ilyet egy másik típuson. Tisztán látszik, hogy software-os gond, de a szervíz mást nem csinál (nem is tud). Én a probléma miatt az összes eddig elérhető firmware-t próbáltam, de ezek a hibák mindegyiknél jelen vannak. Beletörődtem, kikapcsoltam a gyors indítást (ugye a legújabb firmware-ban ezt már máshogy hívják és többféleképpen is konfigurálható).
Mivel tömegesen nem jelzik az emberek, így valószínű, hogy konkrétan csak ezt a típust érinti (vagy csak néhányat) a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Intel találgatós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest