- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
BlueSteel #34554 üzenetére
A Dűne jeleneteknél akkor nálam ezek szerint azért nem akadt soha, mikor TV-n játszottam le, mert a kezdetektől Kodit használok.
Néztem is nagyokat, mikor megvettem a külső médialejátszót azon meg akadtak. A gyári lejátszójával is, meg coreELEC-en is, pedig az Kodi.
Van ami meg mindig mindenen akadt, Wolfs, Venom, Siló 2. évad.
Ezeket a külső médialejátszó+bemenet váltás oldotta meg.
Kis érdekesség még, hogy feleségem pl az említett akadások 90%-át észre sem vette, szóval kb hülyének nézett, hogy mókoltam a médialejátszóval.Alaves: a váltás esetén annyit hozzá kell tenni, hogyha nem a C4, hanem a Samsung a választás, azon nincs DV, ha valakinek az szempont.
-
alaves
addikt
válasz
BlueSteel #34554 üzenetére
Jól összegezted. A vásárlástól elállás időszakán belül célszerű mindent megvizsgálni és ha zavaró a probléma, illetve nem fér bele a hibák/ár kompromisszumba (akadáson túlmenően a zónavezérlés, DSE, stb.), akkor lehet visszaküldeni és sajnos kategóriát kell lépni. 55-65" kategóriában egy C765 v. C855 és pl. egy OLED (C4 v. S90D) nincs jelentős árkülönbség (75-85"/83/ azért már több 100 eFt). pl. 65C765: 350 eFt, 65S90D (5+5+10% kupon+ bármilyen rossz csere TV -65 eFt): 468 eFt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VR topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest