- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
mikrofon #34141 üzenetére
Már vártam mikor fogsz belém állni, ahogy itt tetted másokkal is akik leírták a gondjaikat. Az alsó polcos Oledről annyit, hogy a másik fórumban ajánlották nekem nincs vele tapasztalatom, de ilyen erővel alsó polcos mini ledet sem szabad venni. Írod, hogy "szép ajánlás", de elolvasni mégsem tudtad vagy nem akartad értelmezni rendesen amit írtam. Igaz? Fuss neki mégegyszer, legalább az első pár mondatnak, ahol leírom, hogy a saját tapasztalatom osztom meg, nekem ezek azok. Hiába hisztizel ha valakinek negatív tapasztalatai vannak ezzel a márkával, érdemben hozzászólni nem tudsz csak akadály vagy, mert eggyel többet kell görgetni a normális válaszokig. Engem érdekel a többiek tapasztalata is meg az esetleges megoldások a problémákra.
-
Grillo
őstag
válasz
mikrofon #34141 üzenetére
Jaja, a másik véglet meg vagyok én, annyi az igény, hogy lecseréljem a 10 éves, tönkre ment Samsung alsópolcost kicsit nagyobbra, meg ne legyen szarabb. És akkor ezen még dugdosni sem kell a Google TV-t az USBbe, mert benne van, meg még a hangja is elég, mert van benne 2.1.
Tény, én az aljára lőttem, megkaptam, amit vártam, 1 hónap után is elégedett vagyok.Más, hogy a milyen TV-t vegyek topikot nagyon a TCL ajánlások uralják, pláne pár százezres szintig. De akinek esze van bejön ide olvasni, aztán vagy tudja (már amiről van ugye már tapasztalat), mit vesz, vagy utána jön panaszkodni (bár amennyi ezekből fogyhat, azért akkora forradalmi hangulat azért nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest