Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izland`
tag
válasz
rumkola
üzenetére
Hajnali kettőre sikerült frissíteni, jövök a sörrel.
Nem tudom, hogy a 128 GB-s pendrive miatt, de exFat formátumban be sem töltötte a pendrivet, végső elkeseredettségemben NTFS-t is kipróbáltam, azzal rögtön elindult a telepítő.Egyébként tudja valaki, hogy mitől lehetett ez a bootloop? Mivel szeretném elkerülni. A gyors indítás be volt eddig kapcsolva, ezt kikapcsoltam, illetve annyi hiba volt még a tv-vel, hogy többször eldobta a wifit, egy nap többször is, ezt követően automatikusan nem tudott visszacsatlakozni. Azt hiszem, hogy mielőtt a bootloop probléma megjelent, akkor is a wifit dobta el a tv, ezért kapcsoltam ki. - Ezt most úgy küszöböltem ki, hogy etherneten keresztül csatlakozik a netre a tv, nem pedig wifin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor