Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Orbiteric
üzenetére
Ami emag forgalmazás talán arra vállalnak felelősséget, de ugye az emag egy marketplace vagy árukereső féleség. Minden más román, bulgár, lengyel, kínai (temus-alis szar). Kapsz ottani áfával terméket és itthon nem tudod leírni ha céges. Semmire nem reagálnak, többször is szívtam emiatt, hogy utólag vettem észre az áfa tartamot. Az emag elhajt azzal, hogy nekik nincs közük hozzájuk, nem vállalnak felelősséget. A termék visszaküldésre kapsz egy külföldi címet és 8+ ezerért küld ki lesz valami alapon. Lengyelekkel sem jutottam dűlőre, nem kaptam tőlük normális számlát még közösségi adószámmal sem. Valamint van egy román bútorról számlám is 105k-ról amit nem kaptam meg és ki sem fizettem. Szállítás alatt van 2 éve (semaday).
Aki ilyen ilyen helyen akar több 100K-ért TV-t, hát rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor