Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Amit írsz az jogilag nem állja meg a helyét.
Azért nem vonható felelősségre a gyártó, hogy a vásárló szándékosan megtéveszti. Ha elutasítják a garanciát még a fogyasztó védelem is őket fogja védeni. Az indok az lesz hogy a dolgozó hibázott, de ezt már oktatással orvosolták.Egyértelműen le van írva a feltétel. A feltöltő maga választja ki féltőtésnél hogy honnan vette. Ráadásul a szabályokat is elfogadja. Amiből az következik hogy ő tudatában volt hogy a számlát kiállító cég neve nem egyezik a feltöltéskor megadottal. Így aki nem megfelelő helyről vette, az csak magával hiteti el hogy neki 5 évig él a garanciája. Jogilag ez nem védhető semmilyen szinten. Amilyen pedig a magyar általános hozzá állás, biztos vagyok benne hogy elutasítják majd, amikor alkatrész hiányában a vételárat kell visszaadni.
Az is látszik, hogy folyamatosan bővül azoknak a helyeknek a neve amire vonatkozik az 5év kiterjesztett garancia, de mégsem kerül bele az összes üzlet ami árusítja. Ennek valószínűleg az üzlet beszerzési forrása az oka.... -
ρσгτσ
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Ez így van, de ettől még nem hiszem, hogy el fogják fogadni. Illetve nem vagyok jogász, de nem vagyok biztos benne, hogy önmagában az visszaigazolás elegendő a garanciális jogod érvényesítéséhez.
Szóval nem látom túl tisztának ezt a helyzetet, és ha még meg is állja a helyét, elegendő már a visszaigazolás is, akkor abban sem lennék biztos, hogy egyszerű lesz átvinni ezt a folyamatot TCL -nél.
Bárhogy is van, ez elég hülye megoldás, és igen kellemetlen helyzeteket tud teremteni évek múlva.
Szerk.:
Közben a Vodafone már bekerült a TCL CARE akciós szabályokba. Korábban amikor néztem, még ők sem voltak benne, de frissítették a szabályzatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65UT81003LA 65 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval! 43"-65"-ig kapható!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor