Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Stealth #31432 üzenetére
Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok, de mivel az illető azt írta hogy gigabites a hálózata és a tvt is "tesztelte" és a mizériája lan-on jön elő, ezért kérdeztem vissza biztos ami biztos, mert meglepő lett volna. Mint kiderült nincs itt semmi látnivaló továbbra se.
Mondjuk már látom magam előtt ahogy ezt a filléres kis dolgot mint a gigabites lan, ezt majd hatalmas matricákkal "forradalmi új feature"-ként fogják nemsokára árulni.
Köszi neked is az ajánlást, az usb nekem nem fontos, de overall nem baj ha mindenes a kütyü, ránézek.
Egyet kérdeznék, esetleg van valaki aki displayport-hdmi kábelt használ? A VGA-mon már csak DP kimenetek maradtak és nem tudom hogy DP-HDMI átalakító, vagy DP-HDMI kábel lenne e megfelelőbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest