Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
boborján2 #31168 üzenetére
Szerintem ne menjünk megint bele ebbe a vitába. Hónapok óta tesztelem a TV-t, rengeteg különböző fájlformátumot teszteltem, az összes létező lejátszóprogrammal, mindenféle kombinációban, Fire Tv Stickkel is, stb.
Azért bátorkodtam ezt közzétenni, mert ezen a jeleneten nagyon szembetűnően látszik az akadás - még azok számára is, akiknek a szeme erre nem érzékeny - , és számos topiktárs letesztelte korábban, másik Tv-n és firmware-verzióval és semmi gondjuk nem volt vele, tehát nem maga a fájl hibás vagy lejátszhatatlan. Ezen kívül tudnék még más mintákat is közzétenni csak felesleges, ez is kiválóan mutatja hogy valami gond van.
Egyébként a Tv-re telepített Kodin, megfelelő cache beállítások mellett általában nem akad ez a jelenet. De hiába, mert szinte minden lejátszott filmnél látok mikroakadást még mindig, Kodi-n is. A lényeg, hogy valami gond van a Tv-vel, azt mutatja, hogy a gyári lejátszója teljesen használhatatlan, még egy ilyen mezei egyszerű 1080p HDR filmnél is, konkrétan tényleg minden akad rajta, amit nem engedhetne meg magának a TCL.
Ezelőtt egy LG sima led tv-m volt, mindent lejátszott ilyen jellegű akadások nélkül. -
Till@
aktív tag
válasz
boborján2 #31168 üzenetére
Nem értem miért nekem címzed, azt amit.Megnéztem amit kért @BlueSteel és leírtam amit látok.( egyébként én nem használok semmilyen lejátszót a tv-n)
Utolsó mondatodra csak annyit, hogy ez az akadozás sajnos nem egyedi, nagyon sok embernél jön elő, és ellenszer egyelőre nincs, tehát fontos kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő