- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
boborján2 #31168 üzenetére
Szerintem ne menjünk megint bele ebbe a vitába. Hónapok óta tesztelem a TV-t, rengeteg különböző fájlformátumot teszteltem, az összes létező lejátszóprogrammal, mindenféle kombinációban, Fire Tv Stickkel is, stb.
Azért bátorkodtam ezt közzétenni, mert ezen a jeleneten nagyon szembetűnően látszik az akadás - még azok számára is, akiknek a szeme erre nem érzékeny - , és számos topiktárs letesztelte korábban, másik Tv-n és firmware-verzióval és semmi gondjuk nem volt vele, tehát nem maga a fájl hibás vagy lejátszhatatlan. Ezen kívül tudnék még más mintákat is közzétenni csak felesleges, ez is kiválóan mutatja hogy valami gond van.
Egyébként a Tv-re telepített Kodin, megfelelő cache beállítások mellett általában nem akad ez a jelenet. De hiába, mert szinte minden lejátszott filmnél látok mikroakadást még mindig, Kodi-n is. A lényeg, hogy valami gond van a Tv-vel, azt mutatja, hogy a gyári lejátszója teljesen használhatatlan, még egy ilyen mezei egyszerű 1080p HDR filmnél is, konkrétan tényleg minden akad rajta, amit nem engedhetne meg magának a TCL.
Ezelőtt egy LG sima led tv-m volt, mindent lejátszott ilyen jellegű akadások nélkül. -
Till@
aktív tag
válasz
boborján2 #31168 üzenetére
Nem értem miért nekem címzed, azt amit.Megnéztem amit kért @BlueSteel és leírtam amit látok.( egyébként én nem használok semmilyen lejátszót a tv-n)
Utolsó mondatodra csak annyit, hogy ez az akadozás sajnos nem egyedi, nagyon sok embernél jön elő, és ellenszer egyelőre nincs, tehát fontos kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest