Hirdetés
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Úgy érted hogy gyorsindítás be vagy ki?
Ha igen akkor a saját taoasztalatom az ,hogy 65C835-el egy ősrégi firmware -el,voltak a gyorsindítással bugok. Leginkább hanghibák voltak kb. 1 hét után. (napi átlag 4-5 be/kikapcs).
Azután felraktam rá egy új(abb) firmware-t ami ezt javította meg még 1-2 apróságot. netflix mikrolagg meg ilyesmi)
Az tuti hogy ezzel a gyorsindítás is megjavult. De 3-4 hétnél hosszabban még nem tudtam tesztelni ,mert vagy áramszünet van pl. vihar miatt, vagy ilyenkor eleve áramtalanítom. Vagy ha elutazunk 1-2 napra akkor azért áramtalanítom.
Szerintem erre nincs egyértelmű válasz. Ha a sajátomból indulok ki ,akkor azt mondom tipus/firmware függő hogy használható marad e a gyorsindítás vagy érdemesebb kikapcsolni. Használd gyorsban és ha bugosodik akkor kapcsold ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor