Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Szia! Megértem, ha rossz a tapasztalatod, ezek után nekem is rossz szájízem lenne. Bár valószínűleg ezek mindegyike szoftveres gond lehet, én egyik általad leírt problémát sem tapasztalom a mindennapokban.
Első körben, egy gyári visszállítást próbálnék, hátha, ha nem segít, és van benned annyi affinitás, felraknék egy újabb verziót, ebben a posztban leírta a kolléga, mit hogyan kell (500-as verzió letölt - bár lehet Android 7-tel jobban jársz, az stabilabb -, pendrive-ra felmásol, majd beállítások, rendszerfrissítés, helyi frissítés). Ezek univerzális frissítések, tehát mindegyik típussal működnie kell. Ha ezek után sem sikerülne javítani a helyzeten, elállnék a vásárlástól, amennyiben neten rendelted.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Spórolós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mini-ITX
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő