Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Alarikman
üzenetére
Családnak kell a cicoma.
Ez emberfüggő, mert nem mindenki igényli.külső winyós megoldás szerintem nem tartós
Egy szóval nem mondtam hogy ez a jó megoldás.
De ha az ember odafigyelve hordozza a HDD-t ,kutya baja nem lesz kb sohasem. Meg ugye 2 vagy 4Tb-t televágsz annyaggal és máris nem kell naponta hurcolászni.Ha meg plex és nas kell, akkor valóban intel proci, meg akkor már szerintem kell egy plex pass is ami megint kiadás.
Ha esetleg egy költséghtékony nasban gondolkodunk , akkor xpenology , bagóért beszerezhető pl. G4400 alapon.
Megfelelő konfigurációval bármilyen protokollal elérhető bárhonnan. Ezzel talán nem lesz transzkód , de ha van upload speed akkor majdnem lényegtelen.Egyébként sincs egészségesebb dolog a lejátszásra ,mint a fájl streamelése és a túloldalon a natív lejátszása hw gyorsítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Interactive Brokers társalgó
- Facebook és Messenger
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor