- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
mikrofon #29427 üzenetére
Én nem szoktam sokat panaszkodni de látom és tapasztalom én is a hibákat. 1080p filmeket nézek általában és ott nagyon ritkán de akad. Dolby vision és hdr 10 esetén már jóval többször előfordul akadás de még ez sem zavar annyira mert 1 film alatt kb 5-ször látok ilyet. Netflixen is látom néha de nem minden dv tartalomnál jelentkezik. Amióta a Dolby vision IQ -t használom azóta leállításkor mozi módra áll vissza szóval így rendben van ( mert ugye dv fényesről dinamikusra állt vissza mindig). Szóval vannak hibák csak nem mindenkit zavar annyira, hogy írogasson emiatt!
Ami viszont tényleg zavaró lehet sokaknak a tv adásoknál a hangcsúszás! Az bizony idegesítő és hiába lehet korrigálni a hang beállításokban igazán sehogy sem lesz jó! M4 sport -on elég látványosan jelentkezik ez a hangcsúszás. Rtl és tv2 -n próbáltam ott nem érzékeltem. Szóval lehet nem mindenki panaszkodik de tutira biztos vagyok benne hogy sokkal több ember van aki látja a hibákat mint aki ide ír. Csak sokakat nem zavar /érdekel annyira. Én úgy vagyok vele, hogy várom hogy egy frissítés egyszer helyrehozza. Remélem egyszer sikerül nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest