Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Imi1981

veterán

válasz mikrofon #29427 üzenetére

Én nem szoktam sokat panaszkodni de látom és tapasztalom én is a hibákat. 1080p filmeket nézek általában és ott nagyon ritkán de akad. Dolby vision és hdr 10 esetén már jóval többször előfordul akadás de még ez sem zavar annyira mert 1 film alatt kb 5-ször látok ilyet. Netflixen is látom néha de nem minden dv tartalomnál jelentkezik. Amióta a Dolby vision IQ -t használom azóta leállításkor mozi módra áll vissza szóval így rendben van ( mert ugye dv fényesről dinamikusra állt vissza mindig). Szóval vannak hibák csak nem mindenkit zavar annyira, hogy írogasson emiatt!

Ami viszont tényleg zavaró lehet sokaknak a tv adásoknál a hangcsúszás! Az bizony idegesítő és hiába lehet korrigálni a hang beállításokban igazán sehogy sem lesz jó! M4 sport -on elég látványosan jelentkezik ez a hangcsúszás. Rtl és tv2 -n próbáltam ott nem érzékeltem. Szóval lehet nem mindenki panaszkodik de tutira biztos vagyok benne hogy sokkal több ember van aki látja a hibákat mint aki ide ír. Csak sokakat nem zavar /érdekel annyira. Én úgy vagyok vele, hogy várom hogy egy frissítés egyszer helyrehozza. Remélem egyszer sikerül nekik.

Új hozzászólás Aktív témák