Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz
szana8
üzenetére
Emag rendelés volt, a kiszállítást követően három napon belül jeleztem a hibát (egy hibásan működő pixel) és cserét kértem. Ha nem cserélték volna, akkor elállok a vásárlástól és vettem volna egy korábban már bevált márkától egy kisebb méretű, drágább oled panelt. Két napra rá elszállították (érdemes dokumentálni a készülék állapotát).
Az ügyintézés három hét volt, mert korábban kedvezménnyel vettem, és ennek az érvényesítése több időt vett igénybe (ha sima pénzvisszatérítést kértem volna, három nap alatt meg van).
De kalandvágyó vagyok és adtam még egy esélyt a márkának🙂 Eddig oké, az ismert limitációkon belül hiba nélkül működik. A 75” méret továbbra is impozáns 3 méteres távolságról nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 7
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen program, ami...?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor