Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
nem vagyok benne biztos hogy jól fogalmaztam, a bebukott alatt azt értem hogy közepes vagy gyengébb megvilágitású helyszineknél pl beltérben, stb.. az arcok, vagy más hasonló fényerejű téma(tehát "közepes fényerejű ami se nem sötét se nem vakító mint az ablakon beáramló fény) mindig sötétebb erre gondoltam hogy bebukik tehát nem elég világosak az arcok, be is "ráncosodnak" vagy hogy kell ezt mondani.. mintha "koszos lenne az arc" de ha felveszem a fényerőt akkor jobb, viszont való igaz hogy az is csak kicsit lesz jobb, a feketék meg eltünnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Automata kávégépek
- Energiaital topic
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Friss előzetesen a a Return to Silent Hill mozifilm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Samsung A06 mobiltelefon
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi