Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
ricsik
üzenetére
Én meg az 503-at pakoltam vissza, mert ismét mazohista kedvemben voltam. Itt most game módban is van Dolby Atmos és nem tudom hogy a szememmel van-e baj, de mintha a játékok simábban futnának, sokkal folyékonyabbnak hat. Most csak emiatt nem akarom vissza rakni az 590-et hogy a szemem csal vagy tényleg van különbség de előbb utóbb úgy is az lesz. Én a Dolby-s sötétedést nem vettem észre, semmivel nem világosabbak 503-on a filmek mint 590-en voltak. Még gondolkodom egy 432 tesztelésén, ez a legrégebbi telegrammon fellelhető szoftver ehhez a tv-hez. A sokat emlegetett fekete sáv lenne az első amit megnéznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Bestbuy játékok
- BestBuy ruhás topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor