- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi01
tag
Netflixes témában valaki nem tudna esetleg segíteni? Hiába tud a hálózat 100-150mb/s letölteni a netflix -es app a c735-ös tv-n egyszerűen csak 2-6mb/s hajlandó mutatni a Netflix sugó menüben található hálózati teszttel és a kép se kristály tiszta. Netflix-es csomag a legjobb.
Egyszer nem osztottam meg a hotspotot és internet nélkül indítottam a netflixet kiírta "nincs net megpróbálja újból" utána eszembe jutott nem osztottam netet. Bekapcsoltam elindult a netflix és kristály tiszta képpel ment a film. Néztem is egy gyors hálózati tesztet és 33 mb/s volt. Azóta se tudtam rávenni a netflix app-ot erre. Letöröltem a tv-ről az app-ot, már mint alapból csak a frissitést engedi letörölni, meg a tárolt adatokat kitörölni de maga a netflix applikációt nem tudtam eltávolítani. Újrainditottam, áramtalínottam a tv-t meg minden de nem segített semmit. Hiába a letisztított app ott is ugyanazt a letöltési sebességet produkálja. Olyan, mintha valami korlátozná a netflix applikációt.
Valahogy esetleg tudnám teljesen törölni a Netflix app-ot a tv-ről és úgy visszarakni hátha akkor megjavulna. -
ERPY
őstag
Ezzel a megoldással, hogy régiót váltanék, tudnám használni az Alexát? Megnéznéd, hogy megjelenik e az Alexa menüpont a tv-nél? Köszönöm.
Most nézem, ahhoz hogy használni tudjam, az amazonon is régiót kellene váltanom, de telefonszám is kellene hivatalos hozzá, ott pedig elvérzek. Szóval tárgytalan a kérésem. Nem tudom ennek a régiónak mi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest