- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxmaci
tag
válasz
RVR400 #14673 üzenetére
Kategóriákkal jobb TV-t az életbe nem veszel ennél, már ami a képminőséget illeti. Jobb mint a Samsung, a Hisense LED-je hasonló áron pedig ehhez kb két kategóriával lejjebb van... Sőt meg merem kockáztatni simán oda lehet tenni egy jobb Oled mellé, annak mimden hátránya nélkül.
-
Saccco
nagyúr
válasz
RVR400 #14673 üzenetére
Hogy legyen ellenvélemény is, nálam működik, 65C728. Illetve egy C725 is megy a családban máshol. Remélem nem lesz gondom a C639-cel sem. (Megnéztem tüzetesen a dobozt és a papírját is, mindegyikre C639X1 van írva.)
Másrészt nem márkákat kell isteníteni, azért találtam rá erre, mert a paraméterei jók. Anno azért volt ZTE telefonom, mert az volt a legjobb csomag ott és akkor. Ha lett volna OLED ugyanennyiért, amikor ezt vettem akkor nem vettem volna meg a 728-ast. Ha esett volna még kicsit a 65U8QF ára, akkor meg azt vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PlayStation 5
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen routert?
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest