- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
válasz
Kiskutya #14658 üzenetére
Én nyár óta gyúrtam a 835-re, mert TV használati szokásaink és a környezet miatt az OLED kiesik. A Sony 9505-ös széria jó volt csak volt egy ismert hibája, amire a Budafoki útiak is azt mondták, ismert hiba, de olyan kis mennyiségű embert érint, hogy nem javítják a szoftver. Az LG nekem megfelelő, de ott a 3-4 éves tv kukázható, mert belassul szoftveresen és nem tudsz rá rakni valamelyik streaming szolgáltató új appját és máris kezdődik a kompromisszum, vagy egy TV okosító, meg még egy távi.. (lásd HBO MAX és a 3.5 verzió alattiak) most, hogy 935-ös van a TCL-ből a képpel és a hanggal elégedett vagyok a JBL bar 5.1 nyugdíjazva, de ez a szoftveres hibamennyiség dühítő és még biztos van. Majd játszok még vele, max meghirdetem karácsony után ha nem bújunk ágyba
. A HIsense is felmerült korábban, de ott a HBO miatt kizáró, ha android, ha nem, ezt már le kellett volna fejleszteniük és akkor ne is említsem azt a tényt, hogy a HBO MAx is megy a levesbe jövőre, mint tudott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Akció 85 " (215,9 cm) mini led Tcl 85c765 5év garancia
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest