Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
golan7
üzenetére
A lényeg szerintem ezen van: "A régi Lg-vel működött".
Nekem is működik minden is a régi és az új samuval is, de a C835-el ez nem ment, ahogy neked sem. Elégettem a HM-re a TV-nek a többszörös árát, ami eddig jó volt, de a TCL-el nem működött, vagy agyon mókolva eljutottam oda, hogy már csak pár másodpercre dobálta el a hangot..........ne, köszönöm, egy pillanatra se menjen már el, ne csússzon és a CEC-nek is örülnék. Ez szerintem egyértelműen a TV bűne.
Félre ne értsd / értsétek, pont az volt a cél, hogy a samut váltsam egyéb gyártóra és ez esetben már szeretném megnézni a DV-t is (amit a samu nem támogat) és régóta TCL-re / Hisense-re gyúrok a best buy / budget "címkéi" miatt, de nem jött össze. Hisense miniLED IPS panelos, szóval esetemben felejtős. Sony-t néztem ~ 2 éve (XH9000), de az egy blooming tenger és manapság végképp röhej az ára, főleg a miniLED-jének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macrodroid
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Microsoft Excel topic
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fejhallgatós találkozó
- Jövedelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Razer gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor