Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
értem köszi az infót...
ó szóval azt kelene nézni hogy SL na ezt nem is tudtam.
de mondjuk a Dahmer-ben sincs ott az sl mégis DV ben adja a tv
(mondjuk egyik filmnél sem derül ez az SL ki a videó tulajdonságoknál ha mpchc-vel nézem:
(HDR format : Dolby Vision, Version 1.0, dvhe.08.03, BL+RPU, HDR10 compatible / SMPTE ST 2086, HDR10 compatible)tehát van valami biztos módja hogy névből vagy nfo-ból kiderítsük melyik az a dolby vision amit dolby visionként visz a tv és melyik az a dv amit csak hdr-ként fog vinni?
-
Redneck
nagyúr
Jól hangzik. Ebből kifolyólag, vajon lesz olyan DV tartalom, ami a jövőben nem lesz lejátszható ezeken a TV-ken?
Mindig imádtam az ilyen azonos elnevezés alatt futó, szabvány a szabványban megoldásokat. Aki nem járatos az IT-ben, simán el tud veszni közöttük.Ahogy azt sem tudtam, hogy a C728 nem natív 120Hz, hanem interpolált 60, ha igaziak a külföldi fórumos kommentek. Erről a tesztekben és a termék leírásában sem volt sehol egy büdös szó sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest