- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
alázógyík #12907 üzenetére
Az a baj, hogy a derengést mindenki úgy képzeli el, hogy elég nagy fény. Amennyiben a szobába megy be egy kis természetes fény (redőny nem zár tökéletesen, üveges az ajtó, stb), már csak úgy látható, ha egy lepedővel, vagy valami hasonlóval elszeparálod a készüléket (meg Magadat), vársz egy kicsit, hogy szokja a szemed, majd kihúzod, vársz egy kicsit, és visszadugod. Közelről kell nézni, hogy érzékeld a különbséget, de így látható, hogy az egész panel, ha csak egy hangyapénisznyivel is, de világosodik, amint áramot kap. A V662 verzióval nem kell ennyire direkt módon csinálni, de ahhoz is az kell, hogy tényleg csak minimális fény legyen a helyiségben, viszont annál éjszaka felébredve is látszik, hogy világosabb a kijelző, mint kellene.
Lumineszcencia nem lehet, pont azért, mert teljes sötétségben látható, ergo így készenlétben biztosan többet fogyaszt a kelleténél, másrészt nem tudom, hogy mennyire egészséges élettartam szempontjából a háttérvilágításnak.
Kipróbáltam a V606-os verzióval is, azzal is ugyanez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest