Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirei
tag
A döntés végül rajtad fog állni hogy bevállalod vagy sem.
Eddigi látottak alapján ezek az európai verziók rohadtul le vannak butítva a US-ben lévő roku típusokhoz (kerestem kalibráló videókat és mindenhol r617-s menü szerepel, jóval több opcióval mint ami ebben a p6-ban található).Az önmagától kikapcsoló hibát azóta úgy tűnik sikerült orvosolnom (át kellett rakni a content type-t pc-re), bár továbbra is vakarom a fejem hogy mi okozhatná más type-ra állítva hisz ugyanúgy kapja a jelet hdmi-n keresztül.
A sarkoknál a felhősödéssel pedig egyelőre úgy vagyok, hogy még meglátom, de mintha kevésbé lennének feltűnőek miután w10 képernyő beállításoknál benyomtam az HDR-t. Este kiderül, akkor tervezem 2 sötétebb UHD filmet megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LEGO klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Overwatch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor