- Egérpad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Bellami #11055 üzenetére
A kábeles rész tényleg érdekes.
Melyik esetben mit jelez a soundbar-od milyen formátumban kapja a hangot?
Szerintem az egyik esetben feldolgozatlanul továbbítja passthrough módban a másik esetben pedig PCM módban.
Yamaha például úgy működik, ha PCM atmost-t kap (azt hiszem a netflix az ilyet küld), akkor kiírja hogy atmos és úgy is használja, függetlenül a többi beállítástól. Viszont ha pl tömörítetlen HD módban kapja az atmos-t, akkor ha bármilyen DSP (sound field effects) ki van választva yamaha-n, akkor már csak azt írja hogy True HD vagy, hogy DD+. De ha kikapcsolom a DSP profilt, és csak ha auto “Surround Decode” van kiválasztva akkor újra atmos-ként kódolja. Eltartott egy darabig amíg erre rájöttem.Úgy gondolom, hogy ez a TV digitális hangkimeneti beállítása miatt és/vagy a soundbar-od beállítása miatt lehet...
Az én esetemet csak azért írtam le, mert szerintem vedd elő a használati utasítását és nézd meg, hogyan is kezeli az atmos-t a soundbar-od.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Egérpad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HP notebook topic
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest