Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Bellami
üzenetére
A kábeles rész tényleg érdekes.
Melyik esetben mit jelez a soundbar-od milyen formátumban kapja a hangot?
Szerintem az egyik esetben feldolgozatlanul továbbítja passthrough módban a másik esetben pedig PCM módban.
Yamaha például úgy működik, ha PCM atmost-t kap (azt hiszem a netflix az ilyet küld), akkor kiírja hogy atmos és úgy is használja, függetlenül a többi beállítástól. Viszont ha pl tömörítetlen HD módban kapja az atmos-t, akkor ha bármilyen DSP (sound field effects) ki van választva yamaha-n, akkor már csak azt írja hogy True HD vagy, hogy DD+. De ha kikapcsolom a DSP profilt, és csak ha auto “Surround Decode” van kiválasztva akkor újra atmos-ként kódolja. Eltartott egy darabig amíg erre rájöttem.Úgy gondolom, hogy ez a TV digitális hangkimeneti beállítása miatt és/vagy a soundbar-od beállítása miatt lehet...
Az én esetemet csak azért írtam le, mert szerintem vedd elő a használati utasítását és nézd meg, hogyan is kezeli az atmos-t a soundbar-od.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor