Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
-
Stealth
senior tag
válasz
Vismajor01 #23814 üzenetére
-
-
Stealth
senior tag
válasz
Balika00001 #23633 üzenetére
Hardver a különbség, X2 jobb.
Nem ua a firmware kell a két tv-re. -
Stealth
senior tag
válasz
Vismajor01 #23613 üzenetére
Igen.
Kodi, pl. -
Stealth
senior tag
válasz
Vismajor01 #23610 üzenetére
Ez tuti nem sávszélesség probléma.
Próbáltad más lejátszóval? -
Stealth
senior tag
válasz
sirarcheer #23598 üzenetére
Sehol. Nincsenek kiadási megjegyzések.
-
Stealth
senior tag
válasz
agent11 #23597 üzenetére
Azért ennek nem így kellene működnie a világ egyik legnagyobb gyártójánál.
TCL oldalon legyen letöltési lehetőség, ami biztosítja, hogy hivatalos forrásból teszed fel a szoftvert. Igen is lennie kellene kiadási megjegyzésnek, hogy mit javítanak az új verzióval.Én a c735-öt azért frissítettem usb-ről, mert már 500 felett járt a verzió a telegrammon, a tv-n meg a 438 volt és sosem talált frissítést, ez engem zavart.
-
Stealth
senior tag
válasz
7Heads Drago #23576 üzenetére
El kellene már engedni ezt a témát...
-
Stealth
senior tag
Én írtam az emagnak, hogy csak 24 hónap szerepel a jótállási jegyen.
Kijavították, és küldte az ügyfélszolgálatos hölgy emailben a helyes jótállási jegyet, amin már 36 hónap szerepel.
Persze regisztráltam a garanciahosszabbítás miatt is, azon a doksin is 36 hónap szerepel, szóval elvileg 6 év garim van. -
Stealth
senior tag
Nem értem ezeket a szaggat, külső hardver, minipc dolgokat. Nekem a c735 is jól működött és most a c805 is jól működik.
Kodi, Vimu, Vlc van fent. A Kodi csak az mkv konténeres DV-t nem játsza le csak HDR10ben, de erre van a Vimu.
Csak a play store-ból telepítek. Egy NAS a szerver, NFS a megosztás. C735 Wifin lógott, most a C805 kábelen van egy tp-link UE330-cal.Lehet mázlim van.
-
Stealth
senior tag
válasz
bigyoka1981 #23347 üzenetére
-
Stealth
senior tag
válasz
Barnabás43 #22778 üzenetére
Nézd meg nem lehet-e frissíteni az alkalmazást. Valszeg ennyi baja van. -
Stealth
senior tag
válasz
Barnabás43 #22774 üzenetére
Accounts -> Manage Accounts -> Your services
És kapcsold be, amit akarsz, majd megjelenik a többi app között. -
Stealth
senior tag
Eddig marhára elégedett vagyok az 55C805-tel.
Gyönyörű kép, de még a hang is sokat javult (Edifier m601db-re van kékfoggal kivezetve a hang). Remeg a ház a mélyeknél.
Egyáltalán nem bánom, hogy megvettem. Remélem tartós lesz! -
Stealth
senior tag
válasz
h1ght3chzor #22692 üzenetére
Szia!
Minden tv gagyi.Ha az optikai kimenetet használod, nem tudod állítani a tv hangerejét a tv távirányítójával csak a külső eszközével. Ez minden TV-nél így van -kivétel talán LG modellek.
Használj Blutooth-ot a hang továbbítására.
Az első kérdésre nem tudom a választ. -
Stealth
senior tag
És meg is jött a garanciahosszabításról a visszaigazolás.
Érdekes, mert azt írja, hogy a gyári garancia lejárta után 36 hónap. A gyári garancia törvény szerint 36 hónap. Szóval akkor 6 év gari van... -
Stealth
senior tag
Másik topicba írtam, megjött nekem is az 55C805. Mikor bekapcsoltam jött a tcl logó, csak néztem, hogy pont ilyen a c735 is.
Aztán hirtelen az "azt hittem feketéből" fekete lett, na akkor mosolyogtam.
Második: nem is gondoltam, hogy a magasabb fényerő ennyivel meg tudja dobni az összhatást.
A YT HDR videók brutálisak, totál sötétben nézve nem látom a tv-t, csak a képet.Egy érdekes dolog: nem tudom azt az ip-t adni a tv-nek, amit én szeretnék, hiába van a routeren mac cím alapján kiosztva az ip. LAN-on mindig 192.168.x.186, Wifin meg 192.168.x.5, akármit csinálok.
-
Stealth
senior tag
válasz
Matthew #22466 üzenetére
A C805 két kategóriával magasabban ül a P635nél.
A C835 utódja.
Én úgy vagyok ezekkel, hogy 1x kell többet adni rá, aztán tovább élvezheted. A P635 már vásárlás után sem tetszik neked, tehát igen, szerintem vegyél egy C805-öt az emagon, 5 év garival (és talán még a kuponozás is él).
Igen él, 305 körül megkapnád a tv-t 5 év garival, ha regisztrálod dec 31-ig itt.
PVR passz, nem használom. -
Stealth
senior tag
válasz
boborján2 #22371 üzenetére
Vennék májusban is, ha akkor lenne akciózva.
De mikor van? Karácsony előtt 3 héttel, szóval sorry.
Meg ha kialakult volna, hogy BF-kor tényleg akció van és nem BF után 2 nappal engednek el 40ezret egy TV-ből.
Mert akkor novemberben mindenki letudja oszt csókolom, nem kell várni a futárra 3 hetet. -
Stealth
senior tag
Ismét van 55C805! 257.990 Ft
Újracsomagolt: 231.900 Ft.
Termék használati jelek nélkül, sérült csomagolás, soha nem használt, tökéletes állapotban, szállítás során megsérült, jelek a csomagoláson. -
Stealth
senior tag
C805-ről egy videó.
"Black is level extremely good!" -
Stealth
senior tag
Eladtam a c735-öt.
Kíváncsi vagyok mikor jön a C805. Filmekkel előkészültem. -
Stealth
senior tag
válasz
middleaged #22182 üzenetére
Igen, nekem is így van és sajna a sameday a futár ismét.
-
Stealth
senior tag
-
Stealth
senior tag
Na, nekem másodszor is a sameday lett a befutó...
Csak nehogy az legyen, hogy egyik tv sem érkezik meg.... -
Stealth
senior tag
válasz
rainman72 #22140 üzenetére
De, volt gomb rányomtam.
Ezt dobta:
A törlési kérelmedet már regisztráltuk. A termékek már úton vannak feléd, de megtagadhatod a csomagátvételt, ha meggondoltad magad. Online bankkártyás fizetés esetén a vételár visszatérítésre kerül a bankszámládra. Részletekért kattints ide.
Újrarendelem, spórolok 43 ezret. -
-
Stealth
senior tag
válasz
rumkola #22085 üzenetére
Értem én ezt, csak a sameday oldalon az van, hogy nem kapták meg.
Nem értek ezzel egyet, az emag akkor kommunikálja azt, hogy várjuk a futárt, ne azt, hogy már elküldték. Ez azért fontos, mert nem tud mindenki 5 perc alatt hazaérni, hogy átvegye a csomagot.Egyébként Dia szerint holnap szállítják ki este 19.00-kor. Ami ha igaz fasza, mert már otthon leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest