Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Stealth
üzenetére
Melyik kodi verziót használod?
Nálam elsődleges a DoVi képesség és most próbaképpen alátoltam a plex adatbázist,
(croneter/PlexKodiConnect) hogy csinosabb legyen. De akad 1-2 tartalom , amit a fapados Vimu player DoVi-ban játszik le , ugyanazt a kodi HDR -ben.Pedig egész pofás lett már a kodi is.
És még egy kérdés...
Azt idáig egyikkel sem tudtam elérni, hogy a feliratokat a szélesvásznú filmebe tegye és a ne a fekete sávra. Vagy ha épp úgy jön ki , akkor egy sor a filmen van a második meg a fekete sávon.(ez a legrosszabb , kényelmetlen olvasni így)
Erre esetleg van ötleted?#24127Vismajor01
Vagy tisztességes wifi hálót kell építeni AC vagy AX alapokon , vagy gigabit lan.
Én az utóbbira szavazok, hiszen nincs zavaró környezeti elem a rendszerben, nincs szomszédoktól "beszivárgó" wifi szennyezettség, vastag falak , amik rontják a jelet stb.... nincs akadozás.
Beton stabil és olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor