- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
eisento #35831 üzenetére
Én vettem már több fajtát is, TCL távirányítóból is, de nekem még soha nem volt ilyen. Nem tudom miért esik szét nálatok. Sűrű az elemcsere? Vagy valaki a családban ezzel szokott szórakozni, hogy szétcsúsztatja, aztán kikopik? Mert alapvetően elég masszívan tart még évek múlva is.
Nem mondom, hogy nem lehet rossz a távirányító, de 2 -ből 2 ilyen problémával, az elég rossz arány.
Egyébként az új fajta TCL távirányító is jó a TV -hez. Az nem "hátlapos", csak sima elemfedél van rajta.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
zeon.hu #35813 üzenetére
A v122 az utolsó. Így ha az van fent, akkor nincs újabb. Tavaly szeptemberi build.
Ha nem az van fent, és a TV nem találja, akkor lehet próbálkozni a régióváltással és úgy keresni. Vagy fel tudod rakni, ha Telegram -ról letöltöd.
De ha nincs különösebb gondod, akkor annyira nem fontos frissíteni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Millerzsolti #35808 üzenetére
Telegram -on a TCL Android TV Updates csatornáról leszeded a legutóbbi P655 FW -t, ami IMG verzió, és telepíted. Nem 100%, de nagy valószínűséggel segíteni fog.
Úgy látom ez a v122.
OTA és IMG telepítés folyamata.
Ebből neked az utóbbi kell.Ha nem akarsz ezzel foglalkozni, akkor szerviz.
Szerk.:
Persze előtte megpróbálhatsz egy 10+ másodperces áramtalanítást, kis eséllyel az is segíthet. -
ρσгτσ
addikt
Amúgy a Partum Usluge D.O.O. intézi a promót a TCL -nek, ami egy horvát cég. De valószínű több országban is jelen vannak képviselettel, ügyfélszolgálattal, vagy ügyintézőkkel. Így nem kizárt az sem, hogy más országból jött az üzenet.
Ezekben az országokban aktív a promóció:
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rocco021 #35768 üzenetére
Írd meg nekik, hogy Vodafone már nem létezik. One a jogutódja. Január 1. óta senki nem tud vásárolni a Vodafone -nál. Kérjenek le cégkivonatot.
Szerk.:
De amúgy ezt tudniuk kellene. Nagyjából kizártnak tartom, hogy a Voda nem értesítette őket a változásról. Amikor még Voda volt, tehát tavaly. -
ρσгτσ
addikt
válasz
detroitrw #35760 üzenetére
Ahogy feljebb azonosították desolator -nak a projektazonosító alapján, ez gyakorlatilag egy C645. Csak valószínű más lokalizációból érkezett, ahol ez (volt) a neve: C635A. Ami létezik is egy gyorskeresés alapján.
Meg ugye ott a TV hátoldalán, illetve valószínű a dobozon is.
Mélyebben most nem nagyon van időm kutakodni, de látom, hogy több helyen is említik ezt a típust.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
detroitrw #35755 üzenetére
Ha a számlán a típus és az SN stimmel, akkor igazából rendben van. A TV -n és valószínűnek tartom, hogy dobozon is jól látszik.
Hogy szoftveresen minek azonosítja, az már a TCL hülyesége. De a szoftver nem a TCL erőssége.
Mert amúgy (gondolom) papíron is egy C635A -t vett.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
detroitrw #35750 üzenetére
Igen, és valószínű pont ezért azonosítja C645 -nek. Mert az, vagy nagyjából az. Mivel Auchan vásárlás, így az is lehet, hogy más lokalizációból származik a TV.
Kínai márkák, így a TCL is időnként kavar típuszámokkal. Az eMAG -nál is felbukkannak olyan típusok, amit itthon más nem nagyon árul. Vagy árul, de más néven. Mert más lokalizációból származik.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
flash- #35647 üzenetére
Valószínű van különbség két dobozból kivett TV között, de nálam C725 -nél nagyon helytelenek voltak a színek. Játszottam vele egy darabig, mire jobb lett. Nyilván a hiteles, pontos, utólagos kalibrációt meg sem közelítette az én beallításom, de a gyári érték nálam kifejezetten rossz volt.
Olyan műsornál nagyon feltűnő, mint például a Bogyó és Babóca, Peppa malac. Jellemzően ilyenek mentek rajta, úgyhogy hamar észrevettem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
droti25 #35643 üzenetére
Olasz, angol, francia régiókra érdemes átállítani, és úgy frissítést keresni. Vagy marad a manuális frissítés Telegram -ról.
Viszont ha így is minden rendben működik, akkor nem feltétlen fontos frissíteni. Szerintem...
fauv:
v420 óta nincs újabb FW. -
ρσгτσ
addikt
válasz
bnorci71 #35631 üzenetére
De én nem azt írtam, hogy vegyen soundbart. Hanem azt, hogy a különbözetből kijön olyan belépő soundbar, aminek jobb lesz hangja, mint a két fenti TV bármelyikének. Tehát ha lenne rá igény, akkor azon az áron jobbat kap, mint amit egy sima TV nyújt.
Elsősorban egyébként azért írtam, hogy szerintem felesleges lenne a C765, mert leginkább normál TV adás megy majd rajta. C805 pedig lehet gyengébb, de szintén jó mini LED. Tehát képminőségre nem lehet panasz. És a hangja sem rossz, csak nem olyan, mint a C765 -nek.
Persze az is egy szempont, hogy hangban tényleg jobb a C765, és akinek ez fontos, de nem akar plusz eszközt a TV mellé, az vegye a jobbik TV -t.
-
ρσгτσ
addikt
Képminőségben van különbség a 2 TV között, de ehhez megfelelő anyagot is kell nézni, hogy legyen jelentősége. Normál TV adásra, heti 2 Netflix -re szerintem a C805 is bőven elég. Főleg, ha utóbbiból nem a legnagyobb előfizetésed van.
Hangban szintén van különbség, de az nem ér plusz 30-40 ezret. Annyiért veszel egy belépő soundbart, ami bőven jobb hangminőséget fog nyújtani bármelyik említett TV -nél.
Szóval a C765 jobb TV, de erre a felhasználásra a C805 is óriási ugrás lesz.
Kalibráltatni szakemberrel lehet. Pl. Vhiktor foglalkozik ezzel, ha igény lenne rá. De lehet venni tőle kalibrált beállításokat is. Nyilván utóbbi nem helyettesíti a rendes kalibrálást, de valószínű jobb lesz, mint a gyári állapot.
Egyébként szerintem dobozból kivéve sem tragédia a C805, de érdemes beruházni legalább egy kisebb összeget, hogy kicsit pontosabb legyen a megjelenítés.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #35584 üzenetére
Szerintem inkább 43C655. Jobb TV. Nem sokkal drágább, és arra érvényesíthető az 5 év garancia is, ha megfelelő helyen veszed.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
dm1970 #35440 üzenetére
Beállítások --> Csatornák és bemenetek --> Csatorna
Ott az országot állítsd át Egyesült Királyságra vagy Olaszországra. Aztán úgy keress frissítést.
Ha úgy sem talál, vagy manuálisan szeretnéd felrakni az újabbat, akkor Telegram.
A szolgáltatós, normál TV csatorna problémákhoz nem tudok hozzászólni. Nem igazán használom.
Szerk.:
Illetve volt akinek Franciaországon talált frissítést. -
ρσгτσ
addikt
Ehhez kapcsolódóan annyit megegyeznék, hogy ez is pont olyan alkalmazás, amit a telefonon lévő Play Áruházból nem lehet a TV -re telepíteni.
Ezt elfelejtettem megemlíteni, amikor múltkor azt írtam, hogy én amúgy is mindent telefonról telepítek. Nem bogarászok a TV -n a storeban.
Illetve lehet telefonról is, csak akkor be kell lépni weboldaon keresztül, és onnan már mutatja a TV -t is.
Tehát ha valaki a hozzászólásod után telefonról keresné, akkor inkább innen telepítse a TV -re.
Szerk.:
Linkre hosszan rányomva, "Megnyitás új lapon". Vagy valami hasonló szöveg, attól függ ki melyik böngészőt használja. Akkor nem az alkalmazást nyitja meg, hanem a weboldalt. -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bnorci71 #35394 üzenetére
Regisztráció során azt is megadod, hogy mennyi az ára. Tehát még ahhoz sem kell megnézni a számlát. Ez egyébként nem is fontos tényező addig, amíg le nem jár a normál garancia. Mert az ártól függ, hogy további 2 vagy 3 év jár rá.
Igen. Ezért írtam, hogy önmagában a visszaigazolás nem ér semmit. Mert számlát és garancia papírt is kérnek mellé.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bnorci71 #35391 üzenetére
SN szám elírása az lehet hamarabb kiderül. Mivel azt az oldalon adod meg, és lehet olyan szám, ami nem létezik náluk a rendszerben. Tehát jelzi nekik, hogy valami nem stimmel.
A csatolt számlákat az eddigiek alapján nem nézik. Vagy nem mindig. Azért csusszan át néhány olyan érvényesítés is, ami egyébként nem lenne jogos.
Szerk.:
A visszaigazolás mellé csatolni kell a számlát és a garancia papírt is. Hogy ezt majd mennyire tartják be, vagy mennyire lesz káosz náluk, azt nem tudom. De elvileg így kellene működnie. -
ρσгτσ
addikt
Digi-Voda (One) speciális eset. Ott én sem hiszem, hogy bármi probléma lenne később. De nyilván én sem tudom előre megmondani.
Hogy többieknél mennyire lesz probléma, azt szintén nem tudom. Jelenleg elég kontrollálatlan módon működik ez az egész regisztráció. Olyan kereskedőnél is visszaigazolják, akinél nem volt promóció. Mintha a feltöltött számlát nem néznék, csak amit kitöltesz az oldalon. Valószínű így is van...vagy többnyire így megy.
Szerintem ha valaki mondjuk 4 év múlva odamegy a visszaigazolással, és mellé lobogtat például egy Euronics számlát, akkor el fogják utasítani.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kokokka #35385 üzenetére
Jah hát igen, azt elfelejtettem írni, hogy a régiós és/vagy a nyelvi beállítások hatással lehetnek a használatra, működésre. Nem mindig, de egy próbát simán megér. Úgy tűnik a te esetedben működik.
Mobilon például Home appnál addig nem tudsz automatizálást beállítani, amíg át nem állítod a telefon nyelvét magyarról egy támogatott nyelvre. Pl. angolra.
Ha minden beállított az ember, akkor vissza lehet állítani a telefont magyarra. Ugyan az automatizálás nem fog látszódni az appban, de működik tovább rendesen.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kokokka #35383 üzenetére
Nem tudom, ezt a részét én nem próbáltam. Nekem van egy csomó Google Home vagy Alexa kompatibilis eszközöm. Így van több ilyen külső vezérlőm, eszközöm is.
Egyedül azt néztem, hogy a TV -re ugyan hivatalosan nem telepíthető a Google Home, de külön vezérlő felület van rá. A gyári szoftver részeként. Némileg korlátozott módon, de egy csomó minden onnan is kapcsolható. Pl. LED, klíma.
-
ρσгτσ
addikt
Megoldottam közben, hogy ne szakadjon le a hálózatról a TV kikapcsolás után. Vezetékes netet eddig is próbáltam, de most kikapcsoltam mellette a WiFi -t is. Ezzel úgy néz ki a droidos hiba elhárult, és már tegnap óta nem dobta le magát a hálózatról.
Így Google Home -ból bekapcsolható akkor is, ha a TV kikapcsolt állapotban van. Illetve vezérlőn keresztül hangutasítással is bekapcsolható.
Persze kell mellé a hálózati készenlét. Meg valószínű a gyorsindítás is, de nélküle egyelőre még nem próbáltam.
Viszont most a kikapcsolás nem működik hangutasítással. Home app -on keresztül minden megy. A kikapcsolás is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Qtya123 #35339 üzenetére
Teljes mértékben, de úgy az egész lebonyolítás is. Jelenleg a One vásárlók is csak Vodát tudnak kiválasztani. Tehát nem azonosat azzal, ami a számlán van.
Jó, valószínű ezzel nem lesz gond, de ez az egész promó magában hordozza a problémákat.
Szerk.:
Meg a kapcsolódó ászf -et is átnézhetné egy olyan ember a TCL -nél, aki tud magyarul. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Qtya123 #35336 üzenetére
Kis gondolkodással egyszerűen megoldhatták volna ezt a problémát. Például hogy ráírják a kiválasztott kereskedő nevét a visszaigazolásra. Nyilván ezt sem nézi mindenki, de aki kis figyelmet fordít a papírokra, annak feltűnik, hogy valami nem oké.
Évek múlva már nem sokan fognak emlékezni erre az egészre. Valószínű nem is fog a végtelenségig menni ez a promó. Kevesen emlékeznek majd, hogy az adott kereskedő az adott időszakban benne volt -e.
De az is lehet, hogy a szerviz sem lesz igazán képben. Így ők sem tudják megállapítani, hogy valóban jogod van -e a meghosszabbításhoz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bnorci71 #35334 üzenetére
Ezért írtam, hogy majd kiderül évek múlva. Mert a TCL -nél nem lehet tudni.
Azzal viszont érdemes számolni, hogy lehet a garancia meghosszabbítás nem ér többet, mint a papír, amire kinyomtatták. Legalábbis ilyen esetben.
Szerk.:
Egyébként elég gáz, hogy ész nélkül igazolnak vissza.Ha valaki például eladja a TV -t, egy ilyen meghosszabbítás értéket képvisel. Aztán majd koppan a vevő, ha kiderül, hogy, mégsem fogadják el...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
soldi3r #35329 üzenetére
Ugyanaz a kép van akkor is, ha eMAG forgalmazást nézel. Csak ha saját készletről elfogy, akkor a forgalmazó változik. Ha megnézed más méretnél, eMAG forgalmazásnál, akkor ott is kint lesz.
De ez valószínű csak az eMAG hanyagsága, és akkor tényleg kiestek a promóból.
A TCL sem sokkal jobb. A One még mindig Vodafone.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MEXX_85 #35325 üzenetére
Mivel a meghosszabbított garancia visszaigazolásához csatolni kell a számlát is, így ha el is fogadták a regisztrációt, valószínű később el fogják utasítani.
Hogy ez majd milyen módon fog működni, az majd csak évek múlva derül ki. De erre lehetősége van, mert önmagában a visszaigazolás nem elegendő.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Gent56 #35317 üzenetére
Akkoriban még nem volt, vagy inkább nem foglalkoztak a jogi aggályokkal. Jelenleg nincs igazán általános szabályozás arra, hogy az adott készülék/márka szabadon rögzíthet -e adásokat, de már nem mindenhol elérhető.
Vagy egyáltalán nincs erre lehetőség, vagy hivatalosan nem elérhető, de szerviz menüből bekapcsolható (nem TCL -nél), vagy engedélyezett.
Valószínű a vége úgyis az lesz, hogy ezt az opciót teljesen ki fogják nyírni. Vagyis a szolgáltatók kezébe helyezik a döntést arról, hogy melyik adás rögzíthető, és melyik nem. Egyéni megállapodások alapján.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vatafakk #35306 üzenetére
A TCL promóciós oldalán kellett volna regisztrálni. Erre a vásárlás napjától számítva 30 napig van lehetőséged. Mivel nálad ez több mint valószínű, hogy letelt, így nem biztos, hogy magadják.
Egy próbát érdemes vele tenni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
zeon.hu #35268 üzenetére
Természetesen gyárilag van rajta Play Áruház.
Külső alkalmazásnál attól függ mit szeretnél. Gondolom apk -ból. Nem minden működik stabilan, ami nem natív alkalmazás. Van ami nem illeszkedik rendesen, vagy mondjuk egér kell hozzá, mert érintős kijelzőre készült. Van ami pedig nem telepíthető. Illetve van olyan is, ami dadogósabb, vagy éppen összeomlik.
Nagyon változó.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beach head #35177 üzenetére
Korábban az egyik fórumrárs linkelte, hogy meg lehet oldani a Play store ikont. Én nem variáltam vele, mert nekem nagyjából annyiból áll az áruház használat, hogy TV vásárláskor felteszem, ami nekem kell és annyi.
Filmeket sem nagyon vásárolgatok onnan. Ha néha kell egy-egy app, azt meg telefonon keresztül felteszem TV -re.
Assistant -ot szintén nem használom, mert vannak otthon külön vezérlőim. Így nem tudom mi nem jó rajta. Vagyis...összességében biztosan nem oké ez az egész smart home integráció. Eleve kikapcsolás után elveszti a TV a kapcsolatot a Home -mal, bármit állítasz.
Ez mondjuk elég általános probléma, és jelen van Roku -n, meg egyebeken is. Nem is újdonság. Nem értem, hogy ezt legalább droidon miért nem tudják normálisan megoldani. De ez ugye megint nem a TCL sara.
Nem tudom erre gondolsz -e, vagy valami más probléma is van -e vele. Van egy-két OS, amin tök jól működik, ha éppen nincs régiós korlát.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kokokka #35174 üzenetére
C805 -nél kipróbáltam pár régiót, például a UK -t is, de egyáltalán nem talált új FW -t. Pedig van. Persze nem bánom, mert most minden rendben van, de kíváncsiságból én is elutaztam néhány országba.
Aztán lehet nála talál valamit, de úgy tűnik ez is elég random módon működik. Lehet van olyan, akinél működik, másnál meg semmi jelentősége.
-
ρσгτσ
addikt
Átláthatóbb hely annál nem nagyon lesz. Egyébként a Telegram csoportokban is lehet keresni, így át tudod nézni, hogy milyen FW -k jöttek ki, mi a legutolsó...stb.
Én úgy vagyok vele, ha van egy jól működő FW, és az újabb frissítések nem hoztak semmi számomra érdekes változást, akkor marad az, ami fent van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beach head #35168 üzenetére
Mert gyenge a szoftveres support.
Ha elégedett vagy a mostani FW -vel, akkor annyira nem lényeges frissíteni. Inkább akkor érdekes, ha valamilyen főverzió vagy felület frissítés van. Már ha az neked fontos.
Pl. voltak olyan készülékek, amik Android TV -n kezdték az életüket, és végül ott meg is ragadtak. Közben már volt rá Google TV is.
IMG -vel általában vissza lehet térni. Droid főverziót én még nem downgradeltem, de az egyik fórumrársnak az is visszament. Mondjuk az is ritka, ha egy droidos TV főverziót ugrik.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DroneZ^ #35159 üzenetére
OTA -t is lehet, csak érdemes csinálni visszaállítást is. Minden problémát nem küszöböl ki, de néha hasznos lehet. Ha nem is minden OTA után, de felmerülő problémák esetében érdemes azzal is próbálkozni.
Feltéve, ha más nem oldja meg. Például egy 10 másodperces áramtalanítás.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DroneZ^ #35156 üzenetére
OTA és IMG telepítés folyamata.
Ha nem volt IMG telepítés, akkor gondolom külön egyszer sem csináltál gyári visszaállítást? Az lehet használt volna.
De az is lehet, hogy amúgy is IMG telepítés lett volna a vége.
Telegram -on fent van a V592 OTA és IMG is. Utóbbival lenne érdemes próbálkozni a fenti leírás szerint.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DroneZ^ #35154 üzenetére
Telegram -on úgy látom V592 a legfrissebb, amiből van IMG. Azzal érdemes próbálkozni.
Szerk.:
De ugye az IMG frissítés folyamata más, mint az OTA -nak. Feljebb kérdeztem, hogy IMG -vel volt -e már dolgod.Amíg bekapcsol a TV, addig még van esély a felélesztésre. Mindegy, hogy bootloop, vagy leáll a logó után. Még ha nem is 100%, de esély van rá.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bdominik98 #35056 üzenetére
A mozi mód eleve melegebb, és az lenne a helyesebb, de fotók alapján nehéz megítélni, hogy melyik természetesebb. Küldesz egy linket ahhoz a videóhoz, amivel nézted a 2 TV -t?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kokokka #35049 üzenetére
Vhiktor írta, hogy ami nála járt, annál is elég rossz volt a szín gyári értéken. Mozi módban kékült. Hogy mennyire általános azt nem tudom, de neki vannak kalibrált beállításai, ami több mint valószínű jobb lesz, mint a gyári.
Szerk.:
Egyébként ez a kékülés elég fura dolog. Valószínű kevesebb embert zavarhat, talán pont az ellenkezőjét váltja ki. Mert sokan használnak elég hideg módot a TV -n. Csak mondjuk az valósághoz nem sok köze van. -
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #35023 üzenetére
Mondjuk azt sem árt tisztázni, hogy kinél milyen szintű előfizetés van az adott streamingen.
Mert ha például Netflix -en akad DV módban egy film vagy sorozat, akkor tök mindegy, hogy másnál alapcsomagban jól működik -e. Semmi jelentősége nincs.
Nyilván ettől még lehet, hogy valakinél tök jól működik DV -ben. Csak ennek nem sok értelme van, hogy valaki beírja nála minden frankó, közben meg nem is DV -ben nézi.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bdominik98 #35003 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #34952 üzenetére
Meg ott a TCL Home is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #34946 üzenetére
Is, mivel már egy ideje ezt adják TCL -hez. A prémium távirányító még nem járt nálam, az nem tudom milyen. Az RC933.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
blueye #34941 üzenetére
Viszonyítás kérdése. Újabb generációs távirányítókból szerintem mindegyik hangosabb, kattogós. Bármelyik volt nálam.
Más márkához képest nézve, ami nálam volt.
Szerk.:
2 db C805, C845 és C655 volt nálam, amihez már az új fajta távirányító járt. A többinél még az előző típus (kicsi és nagy) volt. -
ρσгτσ
addikt
Megérkezett a távirányító. Természetesen a középső az, csak a mellé tettem 2 fajta TCL távirányítót, így jobban látszik a mérete.
Talán kicsit halkabb, mint a gyári nagy, de ez is kattogós. Az előző generációs szerintem ebből a szempontból jobb volt.
Viszont tökre kényelmes, minden gomb és funkció tökéletesen működik. A képen is látszik, hogy oldalt vannak a hangerő és a némító gombok. Mivel egész jó a fogása, és laposabb is, így kényelmesen használható az is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogdán Máté #34919 üzenetére
Switch -et mindegy melyik HDMI -re rakod. Mindegyiken kihasználja a képességeit, mert nincs túl nagy igénye.
Ugyanakkor ilyen problémánk nem kellene lennie. Rakd át másik HDMI portra, aztán nézd meg másik eszközzel is csinálja -e ezt.
Én Switch OLED -et nyúztam, de ilyen problémával még nem találkoztam. TCL -en sem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bdominik98 #34909 üzenetére
OLED -ből LG -t kell venni, ha valaki tart a beégéstől, vagy olyan felhasználói szokásai vannak, aminél magas ennek a kockázata. Tök jó garanciális támogatás, és helyben, nálad cserélik a kijelzőt.
Nem problémáznak, nem vizsgálják az okát, és általában 7-10 nap alatt lezajlik a folyamat. Vagy lehet hamarabb is, ha van magyar készleten panel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Grillo #34908 üzenetére
Igen, olyan volt nekem is. C655 -höz már az jár.
Előtte években volt pár kavar. Volt itt 2 meg 1 távirányító is dobozban. Volt hogy az előző generációból volt két méret. Volt ahol meg újat és régit is kapott a vásárló. De persze még régiónként is eltért. Szóval kicsit káosz...
-
ρσгτσ
addikt
S5400 tulajokat kérdezném, főleg akik az utóbbi időben vették...
Melyik távirányító volt a TV -hez? A bal vagy a jobb oldali?
Illetve már Google TV felület van rajta, vagy a régi droidos?
A neten keresve van kb. minden... távirányítóból, meg felületből is. Sőt, a dobozból is több fajtát látok. Android TV meg Google TV felirattal is.
Vagy ebből is van már több kiadás, más évjárat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest