- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #3844 üzenetére
Nem tudom en is vágytam rá de rengeteg pénz!most még!de ez most engem ki szolgál pár évig!aztán addigra lejjebb kúszik az atmos ára és akkor jöhet de per pill nekem annyi pénzt amennyi a jbl 9.1 nem er meg konkrétan a duplája amit most vettem!
és úgy vagyok ha veszek akkor jot veszek!ez most jó nekem nagyon is
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #3824 üzenetére
Tesztelgettem azért a tv hanszóróinál jobb
van mély is nem ablak rezgető de azért hallani hogy van nem rossz filmeknél meg kifejezetten jó
még azért agyalok rajta igazából azon hogy kel e ennél több és jobb.
Még ezzel szemezgettem:
https://www.emag.hu/sony-5-1-csatornas-hangprojektor-400w-bluetooth-hdmi-arc-hts20r-cel/pd/D44RJMMBM/?X-Search-Id=fb2b768be938da88fa27&X-Product-Id=57700776&X-Search-Page=1&X-Search-Position=12&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view -
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #3834 üzenetére
5.1 itt nem arra utal hogy tényleg 5.1 itt mást jelent!logitech z906 rol váltottam és nem bántam meg!
már reg akartam egy soundbart és erre esett a választásom!
szemezgettem a 9.1 változattal is ami Atmos meg le csatlakoztatható hangszorok stb de az már nekem annyit nem ér meg mint amennyi!🙂
-
Imdre
aktív tag
válasz
Kiskutya #3736 üzenetére
És ezeket hol érem el? Lehet én vagyok vak, de nem találtam meg. Ennyi csak a szoftver szám?
Más: olvastam, hogy volt, akiknek az emag nem 5 évet tűntetett fel a garancialapon. Nos tegnap rendeltem az imént letöltöttem és 60 hónap szerepel már rajta. Szóval javították már. Remélem soha nem lesz rá szükségem
.
-
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #3708 üzenetére
Van alternatíva [link] de ez egy minimum ilyennel [link] több mint fél mill. Sajnos már nem lennél jó helyzetben atmos-os hangprojektor esetén aminek vannak szatellit hangfalai is, mert jelenleg kb csak ez kapható [link] , de 400-at szerintem ez már tényleg nem ér meg, főleg, hogy tesztek alapján még el is marad a 19-es Q90R-től. Igaz ha az ember nem tart az outlet-től, akkor van egy jó alternatíva [link] (tőlük vettem a Q90-est, az N950 meg gyakorlatilag pontosan ugyan az EARC nélkül). Atmos-t úgy tudnám leírni, hogy azért ritka az amikor konkrétan felülről hallom a hangot, inkább azt mondanám, hogy vertikálisan is baromira ki tudja szélesíteni a hangteret, de ez is baromi élvezetes tud lenni.
Egyszer azért a linkelt JAMO szettre lehet beruházok -
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #3701 üzenetére
Természetesen árfüggő.
Manapság Tidal-on hallgatok zenét és baromi jól szól, de film esetén a Q90 első és hátsó magassági sugárzói miatt az atmos is nagyon élvezetes tud lenni. A Enchant SUB-al együtt volt már 400 körül és a Q90 is (amíg kapható volt), volt már 280-ért is. 110-be ezek szerint a bővítés kerültDe ha szettbe nézem az 5.1-et [link] + ARV, akkor simán 400k ez is
-
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #3695 üzenetére
Mindezt úgy, hogy nem volt kérdés jobb-e vagy sem
és mindezt úgy, hogy valószínűleg életedben nem hallottál még komolyabb hangprojektort
pl egy Enchant 1300-at [link] (ami tudom most kegyetlen drága a SUB-al, de volt ez már majdnem fele ennyi is) vagy pl szintén Harman kardon közreműködésével egy HW-90R-t. Itt nem is kell messzire nyúlni pro és kontra tekintetében [link] [link]
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #3648 üzenetére
382 is kiirta!jobb lenne ha javítanák a le ragadós dolgokat!ne pedig ilyen hülyeséget tegyenek bele!kezd az agyamra menni hogy be állítok dolgokat pl ps4 re!utánna nézek netflixet mikor meg vissza lépek ps4 nem az a képp beállitas van amit én beállítottam de ha bele lépek menübe azt mutassa pl ps4 szin nativ ki lépek netflix vissza ps4 már nem az a kép van látszik!bele menü szín ugy mutassa nativ de nem az at lépek automatikus vissza nativ ugy vissza áll nativra!és még más beállitás is szokott ragadni!
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #3607 üzenetére
A Samsung is edge ledes volt nekem felhosodott az elsőnél durva be világítás a szeleken... A tcl nel a felső sarokban látok minimális felhosodest de ez ahoz kepest kiváló... A panel sokkal jobb nekem meg mindig tetszik nem bántam meg sőt bánom hogy nem hamarabb rendeltem mert ak olcsóbb volt valamiért felment az ára itt a telekomnal..
-
Piftuka
veterán
válasz
Kiskutya #3581 üzenetére
"viszont edge ledes nagyobb az esély a bevilágitásra a széleknél."
Kérlek, ezt ne terjeszd, mert nem állja meg a helyét!
Nem a háttérvilágítás típusa, avagy pozíciója, hanem a "panelszendvics" rétegeinek száma, típusa, illesztése, minősége, és az összeszerelés minősége határozza meg, hogy mennyire jó egy LCD tévé bevilágítás szempontjából.
A "panel lottón" bármelyikkel lehet szerencséd.
-
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #3569 üzenetére
Persze ez vil. C715 szerintem is hamarabb volt, de már van U7QF is
. Amúgy szerintem mindkettő budget TV. A C715 10 bit (amit lehet szinte tényleg csak a műszer lát, ha pl a samu idei akár Q90-es modelljeinél meg merte engedni a 8bit + FRC-t) + kicsit jobb kontraszt. U7QF-nél jobb fényerő + FALD kijelző, meg ugye mindkettő QLED és támogatásban is mindent tudnak (HDR10+, DV, Atmos). Mozgásmegjelenítéssel kapcs ha jól látom a C715-ben nincs ,,okos" interpoláció, így ott val mindig dolgozik és lehet ezért érzed a 60Hz-et is jónak, az U7QF esetén meg állítható (tesztek val kikapcsolva készültek, ahogy pl a Q70R TV-met sem tudom sajnos használni a 120Hz-es panel ellenére).
A lényeg, hogy már nem csak szolgáltatónál érhető el jó áron, hanem bármelyik megkapható üzletben (igaz most 235-ért az U7QF nagyon baráti) -
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #3563 üzenetére
Néztem MM-ben. Szerintem pont annyit tud, mint egy jobb 60Hz-es panel + van benne interpoláció, amit módjával lehet használni ha valaki szükségesnek ítéli. Egyéb (médialejátszó, hangprojektor) témában pont egy U7QF tulajjal váltottam pár üzenetet és annyit írt, hogy abszolút elégedett a TV-vel és egyedül a youtube 4K-nál lát ,,akadást", de ez így nyilván nem a panel gyengesége, főleg ha egyéb forrás esetén nem tapasztal ilyet. Az ,,állítólag" valójában pár teszt, ami dúrván ki van hegyezve, de a végeredmény mindig az volt (ezekben a tesztekben), hogy abszolút budget TV. Ha akarok a Q70R-em mozgásmegjelenítésébe is simán ,,belekötök" , pedig a legtöbb tulaj ódákat zeng.
HBO más sztori, de elvileg hamarosan megkapja.
100 szónak is 1 vége. Szerintem van hasonló, de ezen nyilván ,,nem veszünk össze"
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #3564 üzenetére
Azt akartam írni én is Oled lesz nekem is!
igen ki be kapcsolós megoldás al!igazából már semmi ujjat nem látok talán mikor állítasz a kép módon elő dob egy üzenetet hogy biztos hogy változtat meg ilyenek meg ps4 pron picit midha szebb a kép!de már annyit állítottam azt se tudom már hogy jó!
-
kenwood
veterán
válasz
Kiskutya #3502 üzenetére
En probaltam, de a "tisziel" kifejezesen elhasalt. 4x futottam neki,egyszer sem sikerult megertenie. Lehet,hogy magyarul probalta ertelmezni?
En vettem ala 160 centi szeles szekrenyt. Ott irta az utmutato,hogy ketszemelyes. Siman osszeraktam egyedul, de a tvt nem mertem atrakni ra, inkabb hivtam egy havert masnap.
Az a baj, hogy olyan messze van egymastol a ket vege, hogy nem tudom biztonsagosan megemelni. Tul nagy lenne a kozepere hato ero. -
darius09
tag
válasz
Kiskutya #3481 üzenetére
Csak sorozatot nézünk azok 30 percesek asszem...
Egyébként csak nálam csinálja azt hogy dolby vision filmet nézek netflixen aztán vissza kapcsolok pc-re és a dinamikus kontraszt magas beállításon marad... nekem az a pc beállításoknál kivan kapcsolva de valahogy az bekapcsolja persze azt írja hogy ki van kapcsolva. de utána ha állítgatom ki kapcsolom ak megint jó, vagyis kivan kapcsolva ténylegesen -
tomp
félisten
-
tomp
félisten
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #3406 üzenetére
Megjött a tv eddig tetszik sima hd youtube videóknál a színek kicsit tolakvóak a sárga piros a piros az arcokon feltűnő.... de csak mert tudtam hogy ezt kel figyelni. a hangzása gyengébb mint pl a samsungnak volt de jobb mint az előző de am is szeretnék hangprojektort... pc vel összekötve a pc mód nekem nem jött be az élesség sok így a szabványt állítgattam be magamnak így már okés kicsit vissza vettem a színt is. A FEKETE szerintem teljesen rendben van eddig tetszik a készülék..
-
kenwood
veterán
válasz
Kiskutya #3397 üzenetére
Igen, en is attol felek, hogy elkerulhetetlen lesz egy gpu. Jatszani nem szoktam, ezert tul sokat nem akarok kolteni, viszont az also kategoriaban ritka az olyan kartya,ami 60 fok alatt nem porgeti a ventit. Plusz zajforrast meg nem akarok. Lehet, hogy egy GT1030, passziv hutessel lesz a gyoztes.
Van nehany alaplap, ahol a displayportot alakitja at egy chip hdmire, de azok annyival dragabbak a simanal, hogy ugyanott vagyok,mint a 1030-cal. A displayport-hdmi aktiv atalakito is kb. annyiba kerul. -
Casseius
tag
válasz
Kiskutya #3388 üzenetére
Most valami technikai problémájuk van a címem kezelésével aztán küldik elméletileg kíváncsi leszek rá, mindenesetre elég aggasztó h a Telekomnál pl. 65ös méretben vannak TV-k 250k-ig majd azután a következő az már 550e felett semmi felső-középkategóriás kütyü nincs.
Mindegy legrosszabb esetben visszamegy a TCL és várok amíg nem lesz normális VA paneles emberi áron, majd irok véleményt ha megérkezett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest