- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Tomacko #1666 üzenetére
Én nem "általánosítottam", hanem kérdeztem, ráadásul nem "húztam rá az újabb sorozatokra", ugyanis egy konkrét típus kapcsán tettem fel a kérdésemet!
A soundbar meghibásodásáról, és nem működő csatlakozóról, valamelyik külföldi fórumon olvastam.
Számomra azért is fontos az információ, mert egy jó ideje követem a TCL palettáját, és szoktam is ajánlani a fórumon a termékeiket. Ha egy készülékükről kiderül, hogy nem megbízható, vagy a jellemzőhöz képest nagyobb a meghibásodási rátája, akkor azt nem fogom ajánlani, mert a felhasználók szeretnék elkerülni a még oly' vadonatúj, garanciális készülék esetében is a "csereberét". Ez teljesen érthető is.
(Nem mellesleg lehet, hogy egy "Roku 8", vagy valamelyik újabb, X sorozatba tartozó, prémium Mini LED-es készülékük lesz a következő tévém.) -
Piftuka
veterán
válasz
wallace 234 #1658 üzenetére
Úgy érted, hogy meghibásodott ez a funkció a készülékedben?
Mégsem ajánlott az X825? A felhasználói hozzászólások között viszonylag sok hasonló tapasztalatot írnak le. Az új készülék eleve rossz soundbar résszel érkezett, vagy valami más hibával...
Tetten érhető tehát az olcsóbb gyártás eredménye?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest