Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Azt nem tudom, hogy ha valaki csak simán filmeket és sorozatokat néz a C805-ön és nem tesztvideókat nagyítóval, akkor menyire lennénke zavaróak ezek a "hibák", mert megmondom őszintén, nekem semennyire sem tűnnek fel, pedig 10 évig Pana plazmát használtam és mindenki féltett az LCD-tő, a TCL-től a miniled-től stb. Hát én baromira élvezem egyelőre, amit ez az olcsó, dzsunka, szar, noname feltörekvő TCL TV nyújt, de az is lehet, hogy a rossz a szemem.
-
gg72
veterán
Jelentem, nálam gyári 4K UHD HDR10+ lemezekkel, Sony asztali lejásztóval semmi gondom sincs a feketével, pedig plazmáról jöttem, lehet nem túl jó a minőségeellenőrzés és lejönnek hibásak is a "szalagról". Amúgy én Vhiktor beállításaival használom, nem a gyárival. [link]
-
gg72
veterán
válasz
MaCS_70 #22269 üzenetére
Ez azért k.. a gáz, mert gyorsinditas nélkül meg elég lassan áll fel a rendszer, de éjjelente meg nem akarok arra ébredni, hogy megy a TV, elég volt ma hajnalban... A gyorsinditás mellett van vmi másik opció, lehet azt kellene kikapcsolni, majd ha hazamegyek, kipróbálom. Szüleimnek van egy másik TCL készülékük, az nem kapcsol be áramszünet után, lehet ez csak egy C805 hiba?
-
gg72
veterán
Arra van vmi megoldás, hogy áramszünet után ne kapcsoljon be a TV? Elég kellemetlen hajnalban arra ébredni, hogy megy a készülék...
-
gg72
veterán
Van a C805-höz vmi app, amivel hálózaton lévő Synology NAS-ról tudnék filmeket lejatszani?
-
gg72
veterán
Ez alapján állítottad be? [TCL C835 legjobb beállítások]
-
gg72
veterán
válasz
winters123 #21257 üzenetére
Igen, 2.5m lenne a nézési távolság. Holnap elmegyek egy Euronics-ba és körülnézek. 🙂
-
gg72
veterán
válasz
winters123 #21234 üzenetére
A kanapé szemben lesz a TV-vel, még be kell forgatni.
-
gg72
veterán
válasz
winters123 #21221 üzenetére
Főleg filmekre médialejátszóról és asztali UHD lejátszóról. Sokáig egy Panasonic 50GT60 plazmát használtam. A szoba tetőtéri, amint látható, van egy ajtó/ablak kombó, ami miatt sajnos nem teljesen sötétítethető, pesze így ősszel/télen ez nem olyan nagy gond, mert főleg este tévézek.
-
gg72
veterán
válasz
SepTox #21216 üzenetére
Hát én pont ezen gondolkodom, ui. a Telekom már egy hete nem képes teljesíteni az LG OLED55C31LA rendelésem. A TLC 65C805 ráadásul nagyobb és olcsóbb is lenne, csak hát a képminőséget nem tudom, milyen lenne az Oled-del szemben.
Tudja valaki, hogy a TLC akció meddig tart az Euronics-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest