Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"főleg a sehonnan jött (*´ -`)(´- `*)" - nem játszottam még végig, de ha jól sejtem, akkor ezen majdnem hátrestem, mikor beadta a feladatot, valahogy nem illett (szerintem) ebbe a félszavakkal kommunikáló, viszonylag lassú folyású játékmenetbe.
6 éves fiam szereti nézni, ahogy játszok (egy ideig), én naiv nem kapcsoltam be a gyermekvédelmet, nem gondoltam ilyen és egyéb meghökkentő jelenetre. -
Urzu_7
aktív tag
A végjátékban lévő rengeteg ellenség eléggé kikezdett, bár így is lefarmoltam mindent amit lehetett. Nem bánom ha valami repetitív és opcionálisan farmolós (legutóbb a Ghostwire volt nálam ilyen), de itt a végére rendesen megmutatta a fogait a játék.
A közlekedésben nekem a hegyről legurított kövek jelentették a legnagyobb élvezetet
A hajós közlekedés lehetett volna jobb is szerintem. A történet kedves és aranyos volt, egy-két fordulaton meglepődtem, főleg a sehonnan jött (*´ -`)(´- `*)
A fényképezősdit is lehetett volna jobbra csinálni, bár azt hiszem így autentikusabb volt. A harcok rém egyszerűek, főleg ha a tatyót jó terrorista módjára megtömjük mindenféle finomsággal.Akik szeretik az ilyen hosszadalmas farmolós kalandjátékokat azoknak kiváló.
-
GodGamer5
addikt
Eleinte jópofa volt a játék, de később frusztráló és unalmas lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Sorozatok
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Google Pixel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest