- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
"főleg a sehonnan jött (*´ -`)(´- `*)" - nem játszottam még végig, de ha jól sejtem, akkor ezen majdnem hátrestem, mikor beadta a feladatot, valahogy nem illett (szerintem) ebbe a félszavakkal kommunikáló, viszonylag lassú folyású játékmenetbe.
6 éves fiam szereti nézni, ahogy játszok (egy ideig), én naiv nem kapcsoltam be a gyermekvédelmet, nem gondoltam ilyen és egyéb meghökkentő jelenetre.
-
Urzu_7
aktív tag
A végjátékban lévő rengeteg ellenség eléggé kikezdett, bár így is lefarmoltam mindent amit lehetett. Nem bánom ha valami repetitív és opcionálisan farmolós (legutóbb a Ghostwire volt nálam ilyen), de itt a végére rendesen megmutatta a fogait a játék.
A közlekedésben nekem a hegyről legurított kövek jelentették a legnagyobb élvezetet
A hajós közlekedés lehetett volna jobb is szerintem. A történet kedves és aranyos volt, egy-két fordulaton meglepődtem, főleg a sehonnan jött (*´ -`)(´- `*)
A fényképezősdit is lehetett volna jobbra csinálni, bár azt hiszem így autentikusabb volt. A harcok rém egyszerűek, főleg ha a tatyót jó terrorista módjára megtömjük mindenféle finomsággal.Akik szeretik az ilyen hosszadalmas farmolós kalandjátékokat azoknak kiváló.
-
GodGamer5
addikt
Eleinte jópofa volt a játék, de később frusztráló és unalmas lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest