Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
palancsa
üzenetére
Nem tesz semmit, a köz javára raktam fel ezeket, örülök, ha célt értek végül.

(Ettől függetlenül az én szellemi tulajdonom, ha viszontlátom vmelyiket a Play-en, velem gyűlik meg a köz baja.
)
A gyári androidos ébresztésre reagál az Alarm event. Igen, beszél majd. De ha előzőleg nem töltötte le a naptárból az adatokat, akkor csak az időjárást olvassa fel. Ami meg nem automatikus, hanem felmész a Köpönyegre, letöltesz egy rss feed-et, miután megnézted a saját városod időjárását, majd az rss feed url-jében megtalálod a regió kódodat, amit meg kell változtatni Tasker-ben a Http Get parancsnál. Meg lehetne csinálni automatikusra, de túl bonyolult - beszerezni a régió kódokat, majd a lekért pozíciót egyeztetni Magyarország régióival (utóbbira ötletem sincs, de talán a Google Maps API-ja képes lehet rá).(#950) LordRajZoL
Hát jah, elvégre sosem volt célom univerzálisan használható kész megoldásokat szolgáltatni, csak amolyan tanuló példákat.
Ezek ebben a formában nekem vannak testre szabva.
Gondolkodtam már rajta, miként lehetne ebből univerzálisan futtatható app-okat készíteni, de annyi mindenre kellene gondolni hozzá, h nagyon nyögve nyelősen lehetne ezekből Play-re való app-okat gyártani.

Már egy telefon inicializálása is fejtörés okoz, hogy bármilyen telefonon azt csinálja, amit szeretnék, vagy ha nem, akkor automatikusan hozzá idomuljon az adott környezethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)