Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
Bocsi, tényleg mindig utána szoktam nézni, ha kérdezek...
Közben rájövögettem pár dologra magamtól is, csak a munkahelyemen vagyok, és nem volt időm megnyitni a kézikönyvet, viszont rá vagyok gerjedve az appra...

Azt jól gondolom, hogy arra két profilt kell létrehoznom, hogyha azt akarom, hogy a böngésző bekapcsolásakor 3G-t indítson, ha nem vagyok otthon (olyan helyen, ahol wifi van), és ne indítson semmit, ha otthon vagyok (vagy olyan, helyen, ahol wifi van)?
Illetve, a location context-hez folyamatos netkapcsolat (3G vagy WIFI) kell, ha azt akarom, ha ez a beállítás: Location > Net=On, GPS=Off, Radius 300m? Ez nagyon hülye kérdésnek tűnhet, de a biztonság kedvéért megkérdezem. Csak azért fontos, mert minimalizálni akarom a 3G kapcsolatomat, és csak akkor bekapcsolni, mikor feltétlen muszáj. Viszont, ezzel akkor valószínű le kellene mondanom a hazatérésnél wifi-re átállásról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest