Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Monitorkalibráló eszközök
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
mandras81
üzenetére
Uhm a location net-hez szerintem állandó kapcsolat kell, máskülönben bajos lenne lekérdezni egy-egy frissítésnél a helyet. De a szó szoros értelmében nem, nincs folyamatos átvitel. Csak addig megy netre, amíg meglesz a pozíció. Én úgy vettem észre, hogy cella infó se pontatlanabb a mobilnetes bemérésnél, és az nem kerül se plusz energiába, se adatforgalomba.
Legalábbis nálam a %LOCN változó lekérdezésekor (ugyanaz a funkció elvileg) ilyen 6 km-es szórással adta meg a koordinátám, ha jól rémlik. Sőt, meg merem kockáztatni, h cella infóval talán még pontosabb is. De ezt csak erre az egy tapasztalatomra alapozom, talán jön majd vki, aki rámcáfol, h a netes lokalizáció tud ennél jobbat is.
Szóval ha nem koordinátákra vagy kíváncsi, hanem csak az érdekel, hazaértél-e, arra jobb a cella infó szvsz.Igen, kettő profil. Vagy ugyanarra a feladatra csinálsz kettőt, különböző helyszín feltételekkel.
Vagy csinálsz egyet a helyre, ami mondjuk létrehoz egy %HOME változót, majd egy másikat, ami a böngészőre gerjed és Task-ban a változó értéke szerint végzel feladatokat. Utóbbi praktikusabb út.ERPY
És a helyes megfejtőnek jár egy virtuális vállveregetés!

Sose jöttem volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Arc Raiders
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval ha nem koordinátákra vagy kíváncsi, hanem csak az érdekel, hazaértél-e, arra jobb a cella infó szvsz.