- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem nem rossz dolog, rövid infók kiíratására tökéletes. Ha pedig csicsázni szeretnéd, a Toastnak meg lehet adni egyedi kinézetet (kódból), szóval annyira nem is lemaradott. Csak a fejlesztők többsége nem foglalkozik ezekkel, így kevésszer látom. Pedig nagyon szép dolgokat is lehet vele létrehozni...
Én egyedül csak azt sajnálom, hogy GUI szálon (Activity), vagy a fő szálon (az is GUI thread) lehet csak Toastot csinálni, s a Tasker a Java Functions-t Serviceként futtatja. Szóval maximum a már említett Looperrel lehetne egy nem GUI szálból Toastot létrehozni. Meg is próbáltam annó összehozni egy ilyen taskot, mivel idegesített, hogy ilyen mostohán van kezelve a toast kezelés, s nem tudok neki pl. egyedi pozíciót megadni. Ami pedig azért zavar, mert ugye a billentyűzet ott nem érinthető, ahol a toast van...

Sikerült is összehozni a dolgot, de 'befagy' a Looper és a Tasker, s a végtelenségig megy a task, a megadott 6 mp helyett. A Toast ugyan eltűnik, de a taskjaim nem futnak le, csak Tasker kilövés/reboot után. Írtam ezzel kapcsolatban Pentnek, de nem reagált...
Egyébként itt letölthető a félkész taskom.
(#5980) HREH
Igen, amit mondtál, abban van igazság, mert valóban van két Toast konstans, az egyik a SHORT, a másik a LONG. A dev reference egy kicsit félrevezető ([link]), mert itt is ezt említik csak. Ugyanakkor a durationnál a fordító egy integert vár (erről árulkodik az int duration = kezdetű sor), azaz bármilyen pozitív, egész számot írhatsz oda a Toast.LENGTH_SHORT helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest