- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Jó kérdés! Sztem egyszerűen nincs rá API. Gondolhatod, hogy bejártam a "hivatalos" utat.
E-Robot - Tamás kérdez - Tasker. Azt írta Tamás, hogy talán külső pluginnal, mert Ő nem talál ilyen rendszerértesítést. Sztem jó lenne valami plugin -gyűjtemény. Tudom, hogy létezik ilyen, de nagyon hiányos. Pl. jó lenne, ha egy rendszer log bejegyzést el lehetne csípni és eseményként felhasználni. Van, amikor egy rendszerfolyamatnak nincs egyértelmű üzenete kifelé, de előidéz további rendszerfolyamatokat. Néha felfedezek ilyen "csoportokat", egymást követő bejegyzéseket. Ha lehetne mondjuk két-három, (szövegre, PID -re, stb. szűrt) logbejegyzéshez kapcsolt feltételt megadni, amelyek "és" kapcsolatban vannak egymással, akkor így talán lehetne olyan eseményeket is definiálni, amiket egyébként nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elfelejtettem a film címét
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- Assetto Corsa Rally
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- HP omen 17-w131ng bontva
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
E-Robot - Tamás kérdez - Tasker. Azt írta Tamás, hogy talán külső pluginnal, mert Ő nem talál ilyen rendszerértesítést. Sztem jó lenne valami plugin -gyűjtemény. Tudom, hogy létezik ilyen, de nagyon hiányos. Pl. jó lenne, ha egy rendszer log bejegyzést el lehetne csípni és eseményként felhasználni. Van, amikor egy rendszerfolyamatnak nincs egyértelmű üzenete kifelé, de előidéz további rendszerfolyamatokat. Néha felfedezek ilyen "csoportokat", egymást követő bejegyzéseket. Ha lehetne mondjuk két-három, (szövegre, PID -re, stb. szűrt) logbejegyzéshez kapcsolt feltételt megadni, amelyek "és" kapcsolatban vannak egymással, akkor így talán lehetne olyan eseményeket is definiálni, amiket egyébként nem.