Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Jó kérdés! Sztem egyszerűen nincs rá API. Gondolhatod, hogy bejártam a "hivatalos" utat.
E-Robot - Tamás kérdez - Tasker. Azt írta Tamás, hogy talán külső pluginnal, mert Ő nem talál ilyen rendszerértesítést. Sztem jó lenne valami plugin -gyűjtemény. Tudom, hogy létezik ilyen, de nagyon hiányos. Pl. jó lenne, ha egy rendszer log bejegyzést el lehetne csípni és eseményként felhasználni. Van, amikor egy rendszerfolyamatnak nincs egyértelmű üzenete kifelé, de előidéz további rendszerfolyamatokat. Néha felfedezek ilyen "csoportokat", egymást követő bejegyzéseket. Ha lehetne mondjuk két-három, (szövegre, PID -re, stb. szűrt) logbejegyzéshez kapcsolt feltételt megadni, amelyek "és" kapcsolatban vannak egymással, akkor így talán lehetne olyan eseményeket is definiálni, amiket egyébként nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
E-Robot - Tamás kérdez - Tasker. Azt írta Tamás, hogy talán külső pluginnal, mert Ő nem talál ilyen rendszerértesítést. Sztem jó lenne valami plugin -gyűjtemény. Tudom, hogy létezik ilyen, de nagyon hiányos. Pl. jó lenne, ha egy rendszer log bejegyzést el lehetne csípni és eseményként felhasználni. Van, amikor egy rendszerfolyamatnak nincs egyértelmű üzenete kifelé, de előidéz további rendszerfolyamatokat. Néha felfedezek ilyen "csoportokat", egymást követő bejegyzéseket. Ha lehetne mondjuk két-három, (szövegre, PID -re, stb. szűrt) logbejegyzéshez kapcsolt feltételt megadni, amelyek "és" kapcsolatban vannak egymással, akkor így talán lehetne olyan eseményeket is definiálni, amiket egyébként nem.