- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Jó kérdés! Sztem egyszerűen nincs rá API. Gondolhatod, hogy bejártam a "hivatalos" utat.
E-Robot - Tamás kérdez - Tasker. Azt írta Tamás, hogy talán külső pluginnal, mert Ő nem talál ilyen rendszerértesítést. Sztem jó lenne valami plugin -gyűjtemény. Tudom, hogy létezik ilyen, de nagyon hiányos. Pl. jó lenne, ha egy rendszer log bejegyzést el lehetne csípni és eseményként felhasználni. Van, amikor egy rendszerfolyamatnak nincs egyértelmű üzenete kifelé, de előidéz további rendszerfolyamatokat. Néha felfedezek ilyen "csoportokat", egymást követő bejegyzéseket. Ha lehetne mondjuk két-három, (szövegre, PID -re, stb. szűrt) logbejegyzéshez kapcsolt feltételt megadni, amelyek "és" kapcsolatban vannak egymással, akkor így talán lehetne olyan eseményeket is definiálni, amiket egyébként nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
E-Robot - Tamás kérdez - Tasker. Azt írta Tamás, hogy talán külső pluginnal, mert Ő nem talál ilyen rendszerértesítést. Sztem jó lenne valami plugin -gyűjtemény. Tudom, hogy létezik ilyen, de nagyon hiányos. Pl. jó lenne, ha egy rendszer log bejegyzést el lehetne csípni és eseményként felhasználni. Van, amikor egy rendszerfolyamatnak nincs egyértelmű üzenete kifelé, de előidéz további rendszerfolyamatokat. Néha felfedezek ilyen "csoportokat", egymást követő bejegyzéseket. Ha lehetne mondjuk két-három, (szövegre, PID -re, stb. szűrt) logbejegyzéshez kapcsolt feltételt megadni, amelyek "és" kapcsolatban vannak egymással, akkor így talán lehetne olyan eseményeket is definiálni, amiket egyébként nem.