Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Open Signal Maps
Sajnos Vodafonnál 3g nem müködik csak edge
Gps pozicio alapján berajzolja az aktiv tornyokat.
Egyébként rásegitettem a Cell Near profilra plusz feltétellel, pl wifi, vagy és villanyra kötve -
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
A prioritás csak arra szolgál, hogy ha párhuzamosan fut kettő vagy több Task, akkor melyiket futtassa elsőként.
Az, hogy melyik Profil legyen "erősebb", annak a prioritáshoz vajmi kevés köze van.
Ezt bizony programozós trükkökkel kell megoldani.Pl kézenfekvőnek tűnik két egymásnak ellentmondó Profil esetén az "erősebbnél" berakni egy olyan parancsot, ami kikapcsolja a másikat, majd deaktiváció esetén visszakapcsolja.
Én is előszeretettel alkalmazom ezt, mivel így még erőforrást is lehet spórolni.Tehát esetedben a navis profil Enter Task-jába rakj be egy olyat, hogy kapcsolja ki cell near-es profilt, majd Exit Task-ba meg, hogy kapcsolja be újra.
VAGY ha csak a média hangerő parancsot akarod megakadályozni a cell near profilodban (mert amúgy navigálás közben is le akarod némítani - vagyis azt akarod, hogy a másik profil is lefusson -, akkor csak ki kell szelektálni azokat a parancsokat, amik interferálnak egymással.
Pl a "gyengébb" profilban a média hangerő parancsához hozzáadsz egy feltételt, hogy csak akkor hajtsa végre, ha nem aktív a navis profil.
If %PACTIVE !~ *navi profil neve*szerk: adótornyok helyzetét telefonnal ugyan be nem méred.

Talán neten van vmi hasonló szolgáltatás, ami térképre helyezi őket, de mintha már én is túl estem volna ezen a kérdésen. Nem lehet tudni a hatótávolságokat. Kísérlet és tapasztalat.
Ezen csak annyit lehet segíteni, hogy Cell Near mellé használsz másik, pontosabb helyzetmeghatározást is, ha nem felel meg neked így, ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest