- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Open Signal Maps
Sajnos Vodafonnál 3g nem müködik csak edge
Gps pozicio alapján berajzolja az aktiv tornyokat.
Egyébként rásegitettem a Cell Near profilra plusz feltétellel, pl wifi, vagy és villanyra kötve -
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
A prioritás csak arra szolgál, hogy ha párhuzamosan fut kettő vagy több Task, akkor melyiket futtassa elsőként.
Az, hogy melyik Profil legyen "erősebb", annak a prioritáshoz vajmi kevés köze van.
Ezt bizony programozós trükkökkel kell megoldani.Pl kézenfekvőnek tűnik két egymásnak ellentmondó Profil esetén az "erősebbnél" berakni egy olyan parancsot, ami kikapcsolja a másikat, majd deaktiváció esetén visszakapcsolja.
Én is előszeretettel alkalmazom ezt, mivel így még erőforrást is lehet spórolni.Tehát esetedben a navis profil Enter Task-jába rakj be egy olyat, hogy kapcsolja ki cell near-es profilt, majd Exit Task-ba meg, hogy kapcsolja be újra.
VAGY ha csak a média hangerő parancsot akarod megakadályozni a cell near profilodban (mert amúgy navigálás közben is le akarod némítani - vagyis azt akarod, hogy a másik profil is lefusson -, akkor csak ki kell szelektálni azokat a parancsokat, amik interferálnak egymással.
Pl a "gyengébb" profilban a média hangerő parancsához hozzáadsz egy feltételt, hogy csak akkor hajtsa végre, ha nem aktív a navis profil.
If %PACTIVE !~ *navi profil neve*szerk: adótornyok helyzetét telefonnal ugyan be nem méred.

Talán neten van vmi hasonló szolgáltatás, ami térképre helyezi őket, de mintha már én is túl estem volna ezen a kérdésen. Nem lehet tudni a hatótávolságokat. Kísérlet és tapasztalat.
Ezen csak annyit lehet segíteni, hogy Cell Near mellé használsz másik, pontosabb helyzetmeghatározást is, ha nem felel meg neked így, ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest