Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023
üzenetére
Na, akkuhasználatnál Tasker nálam 7%. (ebben benne szokott lenni egy-egy óra előtérben töltött idő is, amikor állítgatom)
18 állandóan aktív profillal. Hardvert egyik sem monitoroz, csak alkalmazásokat, eseményeket és időt, meg google naptárat. Jah de, mégis, cella infókat is figyelemmel kísér több profil is, de kézikönyv szerint az nem jár plusz fogyasztással, mivel a telefon alapvető funkciója.18 állandó- és összesen 26 profil, ami nem kevés. Sokan max csak fél tucat profil használnak eleinte (az egyszerűbbeket), érdemes lenne kifaggatni a többieket, akik itt megfordultak.
Van akinél nem láttam 5-6-nál több profilt.
Ott biztos jóval kisebb a fogyasztás is. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023
üzenetére
Ezek szerint nem tudjuk a választ.

Tasker viszont keveset, ami engem illet. Attól függ miket monitorozol (gps, wifi, cella infó, szenzorok, stb). Ha nem használsz energia igényes dolgokat, akkor elég marginális. Néhány % az akkuból 2+ napos statisztika szerint. (Most pont nem tudom megmondani konkrétan mennyi, mivel ma reggel vettem le töltőről) Nálam olyan 2 nap és pár órát szokott működni a telefon, ami jónak számít - elég csak minden harmadik nap végén töltőre dugni.szerk: ez nem tiszta készenléti idő, szoktam nyomkodni nettó néhány órát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- SAPPHIRE INCA EP-10 GPU szerver ÜRESEN/kártyákkal
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest