Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023
üzenetére
Na, akkuhasználatnál Tasker nálam 7%. (ebben benne szokott lenni egy-egy óra előtérben töltött idő is, amikor állítgatom)
18 állandóan aktív profillal. Hardvert egyik sem monitoroz, csak alkalmazásokat, eseményeket és időt, meg google naptárat. Jah de, mégis, cella infókat is figyelemmel kísér több profil is, de kézikönyv szerint az nem jár plusz fogyasztással, mivel a telefon alapvető funkciója.18 állandó- és összesen 26 profil, ami nem kevés. Sokan max csak fél tucat profil használnak eleinte (az egyszerűbbeket), érdemes lenne kifaggatni a többieket, akik itt megfordultak.
Van akinél nem láttam 5-6-nál több profilt.
Ott biztos jóval kisebb a fogyasztás is. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023
üzenetére
Ezek szerint nem tudjuk a választ.

Tasker viszont keveset, ami engem illet. Attól függ miket monitorozol (gps, wifi, cella infó, szenzorok, stb). Ha nem használsz energia igényes dolgokat, akkor elég marginális. Néhány % az akkuból 2+ napos statisztika szerint. (Most pont nem tudom megmondani konkrétan mennyi, mivel ma reggel vettem le töltőről) Nálam olyan 2 nap és pár órát szokott működni a telefon, ami jónak számít - elég csak minden harmadik nap végén töltőre dugni.szerk: ez nem tiszta készenléti idő, szoktam nyomkodni nettó néhány órát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest