- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Hm, valószínűleg nem jól mondtam el, mire gondolok, legalábbis nekem úgy tűnik, hogy nem azt magyaráztad el, amire gondoltam.
Szóval tisztában vagy az if-else elágazásokkal meg az Abort new task meg keep device awake dolgokkal, én azt nem értem, hogy amikor egy task-ban hozzáadunk egy új action-t a listához, akkor vannak ugye ilyen kategóriák, hogy App, Alert, Display, Audio, Task, Tasker, stb, és itt van egy Settings nevű is, ebben van mindenféle. De bármelyiket kiválasztja az ember, abban csak egy if van és egy opcionális label. Szóval hiába ez egy "action", nem csinál semmit, max ifelhet, de azt sem kötelező megadni. Akkor mire jó, mit csinál?Az app-gyártás igen egyszerű: leszeded az App factory-t a play-ből, aztán a Tasker-ben hosszan nyomsz a legyártani kívánt task-ra, és kiválasztod az exportálást, ott fel fogja kínálni, hogy app. Megkérdezi a nevét, be kell írni, hogy pl hu.bacus.appneve, vagy akármi, és akkor megcsinálja. Nekem eddig így működött, nem kellett külön sign-olni semmit, bár gondolom, ha a play-re akarnám feltenni, akkor kéne. A kolléga linkjén olvashatsz a sign-olásról.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval tisztában vagy az if-else elágazásokkal meg az Abort new task meg keep device awake dolgokkal, én azt nem értem, hogy amikor egy task-ban hozzáadunk egy új action-t a listához, akkor vannak ugye ilyen kategóriák, hogy App, Alert, Display, Audio, Task, Tasker, stb, és itt van egy Settings nevű is, ebben van mindenféle. De bármelyiket kiválasztja az ember, abban csak egy if van és egy opcionális label. Szóval hiába ez egy "action", nem csinál semmit, max ifelhet, de azt sem kötelező megadni. Akkor mire jó, mit csinál?