Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CWorm

aktív tag

válasz bacus #1245 üzenetére

Hm, valószínűleg nem jól mondtam el, mire gondolok, legalábbis nekem úgy tűnik, hogy nem azt magyaráztad el, amire gondoltam.:D Szóval tisztában vagy az if-else elágazásokkal meg az Abort new task meg keep device awake dolgokkal, én azt nem értem, hogy amikor egy task-ban hozzáadunk egy új action-t a listához, akkor vannak ugye ilyen kategóriák, hogy App, Alert, Display, Audio, Task, Tasker, stb, és itt van egy Settings nevű is, ebben van mindenféle. De bármelyiket kiválasztja az ember, abban csak egy if van és egy opcionális label. Szóval hiába ez egy "action", nem csinál semmit, max ifelhet, de azt sem kötelező megadni. Akkor mire jó, mit csinál?

Az app-gyártás igen egyszerű: leszeded az App factory-t a play-ből, aztán a Tasker-ben hosszan nyomsz a legyártani kívánt task-ra, és kiválasztod az exportálást, ott fel fogja kínálni, hogy app. Megkérdezi a nevét, be kell írni, hogy pl hu.bacus.appneve, vagy akármi, és akkor megcsinálja. Nekem eddig így működött, nem kellett külön sign-olni semmit, bár gondolom, ha a play-re akarnám feltenni, akkor kéne. A kolléga linkjén olvashatsz a sign-olásról.:)

Új hozzászólás Aktív témák